Mijn favoriete kledingitems in de lente + wishlist

Lente, ik ben er dol op. De zon begint te schijnen, de dagen worden warmer en de avonden duren langer. De winterjassen maken langzaam aan plaats voor leren jassen en spijkerjasjes. Laarzen maken plaats voor toffe gympen en loafers. En hoe gek het misschien ook klinkt, ik draag dan minder rokken en jurken. Op de een of andere manier vind ik het met een panty dan toch nog te koud. Raar, maar waar… Zo heb ik duidelijk wat favoriete kledingstukken in de lente. Van de look hierboven word ik bijvoorbeeld echt heel erg blij. De broek en de blazer zijn twee exemplaren die ik uit mocht zoeken bij Sans-Online. 

Spijkerbroeken
In allerlei kleuren en modellen heb ik ze in mijn kast. Zwart, donkerblauw, grijs, lichtblauw, typische jeansblauw. Ik vind spijkerbroeken gewoon heerlijk om te dragen. Casual met een gymp en wat chiquer met een hak. Spijkerbroeken kunnen gewoon altijd! En op de een of andere manier draag ik ze veel meer in de lente en de zomer dus!

Blazers
Zwart, blauw, rood, beige, wit, gestreept of met een toffe print. You name it en ik heb het in mijn kast. Deze kun je wat mij betreft niet genoeg hebben. Ik draag blazers echt met heel veel liefde. En toch mis ik nog twee exemplaren, maar dat lees je zo in mijn wishlist!

T-shirts of topjes
Een spijkerbroek, een blazer en hup zoek tussen al je t-shirts of topjes naar een geschikt exemplaar. Ook deze heb ik in allerlei kleuren en vormen. Strakke shirts, losvallende shirts, simpele topjes, chique topjes, et cetera.

Sjaals
Van die hele dunne in kleurtjes en patronen. Ik heb een mand vol met 15! verschillende. Een paar zijn echt al heel oud en draag ik nauwelijks meer. Sinds kort heb ik er weer twee nieuwe exemplaren bij.

Wishlist
Er zijn nog wat items die ik toe wil voegen aan mijn kledingkast. Sommige zijn ook echt aan vervanging toe.

  • Een leren jasje. Het liefst een echte, maar met een fake versie ben ik ook al blij. Ik heb de perfecte nog niet gevonden.
  • Zwarte pumps. Niet te hoog, dat is een hele uitdaging voor mij. Ik ben namelijk 1.82m…
  • Een gele blazer. Ik vind dit zo gaaf en ik vind geel mij ook gewoon goed staan!
  • Een legergroene blazer. LOVE IT!
  • Een toffe zomerjas. Echt mensen wie heeft dé tip. Ik kan overigens prima zonder, want blazers in overvloed. Maar soms wil ik gewoon een jas aan.
  • Een mooi lang vest. Winterse vesten genoeg, maar wil gewoon zo’n mooie zachte kleur.

Wat is jouw favoriete kledingitem?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd