Mijlpaal: Naomi’s eerste keer naar de kapper

Is inmiddels alweer een maand geleden. Een maand? En dat deel je nu pas. Jep, sorry. Ik was in de veronderstelling dat deze blog allang gepubliceerd was, maar tussen mijn concepten vond ik hem. Slim he? NOT! Dus vandaar dat ik hem nu publiceer. Hier en daar wat aangepast, want hee, we zijn alweer een maand verder. Terug naar het onderwerp: Naomi’s eerste keer naar de kapper was zo leuk!
Eerlijk gezegd vond ik het best spannend zo’n eerste keer naar de kapper. Eigenlijk was het niet echt nodig, want Naomi’s haar moet immers groeien. Toch gingen we mijn zijn drietjes op pad, zodat alle ‘gekke’ plukjes geknipt konden worden. Alles is nu op dezelfde lengte, zodat het evenredig kan groeien. En het groeit ineens hard, vooral aan de achterkant heeft ze al best een bos haar, in vergelijking met een maand geleden.

De eerste keer
Voor alles is een eerste keer, dus ook de kapper. Wij kozen voor de kapsalon waar Stephan zelf ook naar toe gaat: Hairstyling Hélène. Stephan moest op 5 september ook naar de kapper, dus net zo handig om dan Naomi ook meteen te laten knippen. In Frankrijk maakten wij de afspraak voor allebei. Ideaal dat je dat online kunt doen en dan ook je favoriete kapster kunt kiezen. Je ziet precies wie op welke dagen werkt.

img_20160905_161906Stil zitten?
Echt stil zitten kun je van een dreumes niet verwachten, maar het ging heel erg goed. Respect voor Ilse, haar kapster, want je moet wel meebewegen met zo’n kleintje. Naomi was onder de indruk van Ilse, dus dat hielp waarschijnlijk ook mee. Ze leek het allemaal wel best te vinden zo bij mama op schoot. En naast haar werd papa ook geknipt, dus kon ze naar hem kijken.

kapper

SAMSUNG CSCKnipdiploma
Haar eerste diploma is ook binnen hoor! Ze deed het voorbeeldig en omdat ze meteen klant werd mocht ze ook een cadeautje uitkiezen. Dat vond ik zo leuk! 🙂 De eerste keer naar de kapper viel mij reuze mee. De tweede keer laat voorlopig nog op zich wachten, maar dit was een hele leuke ervaring!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hoe was de eerste keer naar de kapper voor jouw kind(eren)?

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  6 oktober 2016 at 11:30

  Wat leuk dat ze hier een knipdiploma voor hebben! Zo’n eerste kappersbezoekje is bijzonder. Maar nog bijzonderder vind ik de kapper die zo’n kleintje netjes weet te knippen.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Veel gemaakte fouten bij het kopen van een matrasMy Profile

 • Reply
  Kirsten
  6 oktober 2016 at 16:55

  Dat knipdiploma is tof, hier in België nog nooit gezien.. Bij Lenne werd haar froufrou voor het eerst geknipt als ze een maand of 12 was & inmiddels op 15 maanden nog al een keer. Het was jammer genoeg geen succes.

 • Reply
  mathiske's mama blog
  7 oktober 2016 at 08:26

  Super leuk zo’n knipdiploma. Wij kregen .met de eerste keer ook een plukje haar mee. Emily was 3 maanden toen we voor het eerst gingen, we zijn nu al een keer of 4 geweest.

  Nog even en dan kun je aan de slag met vlechtjes en knotjes
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Ontzwangeren. Laatste rondeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd