Merry Christmas!

Vandaag is het eerste kerstdag. De dag dat we de geboorte vieren van de Heere Jezus! Beschuit met blauwe muisjes hadden ze 2000 jaar geleden nog niet, maar anders hadden ze die zeker gegeten. Ik vind ieder bevallingsverhaal altijd erg bijzonder, maar de geboorte van Jezus staat toch echt op nummer 1.  Eigenlijk gedeelde eerste plaats met de geboorte van Naomi ;-). Vorig jaar was ik 16 weken zwanger en vierden we kerst met een baby in mijn buik.

10407589_10203137474426865_5763061385136511069_n

Vorig jaar 16 weken zwanger, vraagt om een nieuwe gezinsfoto met kerst niet waar? Gaan we voor zorgen 😉

Dit jaar is het de eerste kerst van Naomi en ons als gezin. Weer een mijlpaal! We starten vandaag met een kerstontbijt en gaan vervolgens naar onze kerk om te horen over de Heere Jezus en zingen we prachtige liederen. Naomi gaat naar de babycrèche en straks vertellen we het kerstverhaal ook uit haar kinderbijbel. Ze snapt er nog niet veel van, maar ik vind het goed om de verhalen uit de bijbel al met haar te lezen 🙂

Gisteren is Stephan naar de Kerstnachtdienst geweest in onze kerk. Een mooie traditie die ik dit jaar over sloeg, want ik was thuis met een slapende Naomi. Mijn schoonzus kwam langs om All You Need Is Love te kijken, nadat zij naar de kinderkerstmusical was geweest in haar kerk. Het was een gezellige avond!
Eerste kerstdag vieren we met mijn schoonouders, schoonzussen en zwagers! Morgen vieren we het met mijn ouders en broertje. We gaan genieten van elkaar, van het lekkere eten en de mooie gesprekken. Zondag plaats ik een foto collage van onze kerstdagen, mijn outfit en die van Naomi!

Wij wensen jullie hele fijne dagen! Gezelligheid met familie, vrienden of alleen je eigen gezinnetje 😉

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd