Meer balans in je leven? Zo ga ik het doen!

“Het beste uit je dag halen”, dat hoor ik regelmatig om mij heen. Dat probeer ik ook echt, maar soms zit ik gewoon energieloos op de bank. Was mijn lontje die middag toch weer te kort en daar werden de kids ook niet blij van. Voel ik mij natuurlijk weer schuldig dat ik heb staan schreeuwen. Ja, dat doe ik weleens… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Overigens ben ik al goed op weg om meer balans te creëren, maar het kan gewoon beter. Soms voelt het alsof ik op alle vlakken tekort schiet. 
Betere balans en meer energie

Ik wilde alleen maar verder lezen toen ik bij Marije van Mompoint.nl het volgende las: “Ben jij toe aan een betere balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf? Aan meer energie? Welkom lieve mama. Je bent hier op de goede plek.” Vervolgens volgt er een hele rits van voorbeelden, waarbij de laatste voor mij de doorslag gaf. Er stond namelijk “Dat welbekende lontje is vaak een stuk korter dan dat je eigenlijk zou willen. Regelmatig hoor je jezelf tegen je kinderen schreeuwen of is je partner de sjaak. En daar kun je je achteraf enorm schuldig over voelen.” Alsof ze het letterlijk tegen mij had.

Wie is Marije?
Zoals ze zelf op haar website schrijft: “Ik ben toegepast psycholoog en online momcoach. Ik help drukbezette werkende moeders die het lastig vinden om alle ballen hoog te houden de balans tussen werk en gezin te verbeteren. Want zodra jij de balans hebt gevonden die past bij jou en je gezin dan heb je weer rust in je hoofd, kun je weer een leukere moeder zijn en tijd voor jezelf nemen zonder je hierover schuldig te voelen. Ik weet hoe lastig dit kan zijn. Maar ik weet inmiddels ook dat dit heel goed mogelijk is en hoe je dit kunt creëren. En daar help ik je graag bij!”

Marije is geweldig om te volgen op Instagram. Regelmatig deelt ze weer iets wat mijn ogen dan opent. Ze is een fijn mens om naar te luisteren. Een mooie oprechte vrouw met een goed stel hersens. Iemand waar ik mij op mijn gemak bij voelde. Dat bleek wel nadat ik haar webinar volgde.

Gratis training | In zes stappen naar die jaloersmakende balans
Vol enthousiasme zat ik achter mijn laptop. Ik luisterde naar haar, maakte aantekeningen en het smaakte naar meer. Dit was basisinformatie waar ik al veel aan had. Om echt die balans te krijgen moet ik zelf aan de slag. Marije vertelde aan het eind van de training dat die mogelijkheid er ook is. Ze heeft namelijk een nieuwe programma ontwikkeld. Ik rende direct naar boven om het met mijn man te bespreken. Hoewel hij een beetje huiverig is, weet hij hoeveel dit voor mij betekent. Dat ik dit echt nodig heb. Ik rende weer naar beneden om mij aan te melden en te betalen. Ik ga de volgende maand aan de slag met……….

Het G0-Mommy-G0 programma
Zes weken aan de slag met mezelf. Gewoon vanuit mijn eigen huis, want het is een online training. Marije heeft er zo goed over nagedacht, want wij moeders zijn natuurlijk zo druk met van alles en nog wat. Lekker in mijn eigen tijd, wanneer het mij uitkomt. Lets do this! Na die training van zes weken heb ik nog twee weken toegang tot alle materialen. Hoe fijn is dat! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar dit programma. Samen met Marije en een kleine groep vrouwen die hetzelfde voor ogen hebben. Kan gewoon niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Dit programma is vanzelfsprekend niet gratis. De kosten zijn € 169 euro. Wil jij meer lezen over dit programma? Of ook meedoen?! Klik hier!

Ervaring delen
Ik ga aan het eind van de training met jullie delen wat ik ervan vond! Ben ik dichter bij die balans of heb ik hem wellicht gevonden? Wat heb ik over mezelf geleerd? Enzovoorts!

En als je meedoet….. laat het mij dan weten? 🙂 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd