Mijn man is jarig!

Hieperdepiep hoera! De liefde van mijn leven is jarig, om precies te zijn 30 jaar! 

Ik leerde Stephan kennen toen hij 18 was, dat betekent dat we elkaar al 12 jaar kennen.  In al die jaren hebben wij zo ontzettend veel meegemaakt op allerlei gebied en wat ben ik dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Inmiddels vijf jaar getrouwd, een prachtige dochter van 3,5 en een zoon van 1,5 jaar. Zo cliché, maar echt wij horen bij elkaar. Er is niemand die beter past bij mij, dan Stephan.

Lieve Stephan,

Ik vroeg God om een man die van mij houdt en die bij mij past, maar ik kreeg zoveel meer. Ik kreeg jou. Ik kreeg een man die mij waardeert, die mij volledig steunt in alles wat ik doe. Je leerde mij keuzes te maken en niet alleen aan anderen te denken, maar juist ook aan mijzelf. Commentaar van anderen die mij zeer doen, gewoon naast mij neer te leggen, ook al is dat dat niet altijd makkelijk. We beloofden elkaar te eren en te respecteren. In goede en in slechte tijden er voor elkaar te zijn. Elkaar te dragen op momenten dat we dat nodig hebben. Ik ga voor je door het vuur, er is niets op deze wereld dat ik niet voor je zou doen. Ik wil je helpen bij het maken van keuzes en je sterken in jouw geloof, zoals je dat ook bij mij doet. Je wijst mij op zaken die anders kunnen, wellicht nog beter. Je leerde mij nadenken voordat ik zomaar iets zeg. Al lukt dat nog niet altijd helemaal. Ik ben blij dat ik bij je uit kan huilen, je mij nog steeds de mooiste vrouw van de wereld vindt, ook al zie ik er na een huilbui echt niet uit. Ik ben blij dat wij heel hard kunnen lachen met elkaar en goede gesprekken kunnen voeren. Ik kreeg een man die zielsveel van mij houdt met al mijn zwaktes en mindere eigenschappen. Jij maakt mij sterker, zelfverzekerder, vult mij aan, zorgt voor mij op vele vlakken. Jij hebt mij moeder gemaakt en alleen al daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Je hebt mijn hart gestolen, dus niet meer dan logisch dat ik je achternaam stal. Met trots en liefde draag ik jouw naam. Dezelfde naam die onze dochter en onze zoon draagt. Je bent een fantastische vader, eentje die uit zijn werk meteen aandacht schenkt aan zijn gezin. Mijn hart vult zich met liefde als ik naar jullie kijk. Jullie zijn mijn trots, mijn liefdes, mijn prachtige gezin. Ik ben dankbaar dat wij ouders mogen zijn, dat wij Naomi en Daniël mogen opvoeden. Twee kindjes mogen krijgen is daadwerkelijk de kroon op ons huwelijk, zo voelt dat voor mij. Ons huwelijk is sterk, een drievoudig koord met God. Wij kunnen alles aan in deze wereld, daar ben ik van overtuigd. Vertrouwen op elkaar, maar bovenal op God! Ik hou van jou.

Liefs Angela

Ps) morgen deel ik wat ik hem cadeau heb gedaan en kun je een cadeaubon winnen voor je man, vriend, broer, vader of opa. Van welk bedrijf? Dat verklap ik dan weer niet. Kleine hint: het is echt speciaal voor mannen. 

De afbeelding bovenaan dit artikel komt van Shutterstock. Happy 30th birthday word cloud collage concept van Dizain.

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mathiske's mama blog
  29 oktober 2016 at 14:12

  Gefeliciteerd! Fijne dag samen!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week -W E E K 43- Pannenkoeken, taart, taart en taart 😉 En een grote verrassing!My Profile

 • Reply
  Christine
  29 oktober 2017 at 08:02

  Van harte gefeliciteerd Stephan!! Op naar de dertig inderdaad 😉
  Van harte, Naomi en Daniël met julie papa!
  En Angela: van harte gefeliciteerd met je man, je hebt een prachtige brief, recht uit je hart geschreven.. wat heerlijk dat je zo’n geweldige man in je leven mocht vinden/krijgen!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd