Mama met passie in een nieuw jasje

Volgende week zaterdag bestaat mijn blog alweer één jaar. Tijd voor een nieuwe look. Na lang zoeken, wikken&wegen en tips van anderen, is dit het geworden. En ik ben er zo blij mee!
mama-met-passie-layout

Dit is dus een van de drie projecten waar ik mee bezig was de laatste tijd. Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van mijn nieuwe logo vinden. Samen met Jodi van Liefthuis ben ik aan de slag gegaan. Zonder haar had het logo er niet zo uitgezien, dus nogmaals heel erg bedankt lieve Jodi. Dit logo past echt bij mij en mijn website.

Dan natuurlijk de nieuwe lay-out. En lieve lezers dat was moeilijker dan het lijkt. Ik ben dolblij met dit thema en de mogelijkheden die het biedt. Wellicht dat er nog wat kleine dingetjes veranderen, maar voor 95% is hij helemaal af. Er valt verder erg weinig over te zeggen, gehalve dat ik er ontzettend blij van word als ik mijn website open.

Daarnaast ben ik ook druk bezig geweest met het aanpassen van de categorieën op mijn website, zodat de artikelen ook daadwerkelijk passen in die categorie. Zo kun je ook makkelijker zoeken in mijn website en dergelijke. Alles om het jullie nog makkelijker te maken.

Ik begon dit artikel met dat Mama met passie volgende week zaterdag één jaar bestaat en dat vier ik heel groot op mijn website. Hou de website, Facebook en Instagram goed in de gaten.

Laat vooral weten wat je ervan vindt, want ik ben enorm nieuwsgierig 🙂

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  15 oktober 2016 at 07:44

  Wat leuk Angela, het ziet er heel mooi uit:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Gender reveal | we krijgen een …My Profile

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  15 oktober 2016 at 08:20

  Oh dit moet ik even op de laptop bekijken later vandaag!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Mini Shoplog: Uitverkoop bij HEMA! #HEMArktMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  15 oktober 2016 at 08:53

  Mooi! Ziet er echt goed uit!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes verlanglijstje (cadeautips derde verjaardag)My Profile

 • Reply
  Simone
  15 oktober 2016 at 09:58

  Prachtig logo! Dat hartje, erg leuk. Mooi geworden Angela 🙂
  Simone onlangs geplaatst…HerfstwandelingMy Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  15 oktober 2016 at 15:14

  Het ziet er zo mooi uit. Lief dat je me noemt, graag gedaan meid. Het past allemaal heel goed bij elkaar.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik en mijn herfstdip….Hoe ik me voel en wat mij helpt…My Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  15 oktober 2016 at 20:08

  Ik vind het super mooi geworden! Echt een meisjes mama blog zo met het hartje
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week -W E E K 41- Verjaardag, Koorts, Ziekenhuis,My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd