Mama met passie bestaat deze maand 2 jaar en dat vieren we!

Hoera! Mijn website bestaat deze maand alweer twee jaar. Vorig jaar vierde ik dat met een winweek. Dit jaar vier ik het opnieuw, maar niet met een hele week. De komende maand komen er wél verschillende soorten winacties voor jullie online! Hoeveel weet ik nog niet, want met sommigen ben ik nog druk bezig.
Mega bedankt
Lieve lieve lieve lezers. Ik ben jullie iedere dag zó dankbaar. Zonder jullie zou mijn website niet zijn wat het nu is. Ik vind het heerlijk om mijn verhalen te delen. En hoewel het op een wat lager pitje staat, door de combinatie van gezin, werk, studie en sociaal leven, probeer ik iedere week wel 2 uurtjes aan mijn blog te besteden. Dat houdt in dat er af en toe een artikel online komt en niet meer zo frequent als eerst. Dat het jullie vrij weinig uitmaakt is te merken aan mijn cijfers. Sinds de geboorte van Daniël heb ik tussen de 10.000 en 12.000 unieke bezoekers per maand. Dat had ik nooit durven dromen! Het gaat absoluut niet om de cijfers, maar het is wel heel tof dat mijn blog zo hard groeit en dat zie je het beste aan de cijfers.

Zoveel meer dan een blog
Mijn blog is mijn uitlaatklep, mijn persoonlijke dagboek voor de kids, mijn hersenspinspels, ervaringen en nog zoveel meer. Ik vind het tof om dagelijks berichtjes via instagram en mails te krijgen met vragen over bepaalde dingen, maar ook complimenten voor bepaalde artikelen. Dat mama’s echt iets hebben aan mijn verhalen vind ik heel gaaf. Daar doe ik het ook voor! Zo staan er al wat concepten klaar naar aanleiding van jullie vragen, maar moet ze nog wel uitwerken natuurlijk.

Feestjes moet je vieren
Twee jaar jongens, dat is heel wat niet waar? Zoals ik al zei gaan we dat vieren. Morgen om 10:00 uur komt de eerste winactie online van deze week, hou Facebook, Instagram en mijn blog dus in de gaten de komende maand.

Nogmaals megabedankt voor al jullie bezoekjes, lieve woorden en tips!

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sabine Flothuis
  2 oktober 2017 at 13:37

  Gefeliciteeeeeeeeerd!!

 • Reply
  Christine
  2 oktober 2017 at 16:06

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  En heel fijn dat je zulke mooie ‘lees’cijfers hebt..
  Ik wens je veel plezier bij deze parttime job/hobby, al reageer ik niet altijd, lees hier wel alles met plezier!

 • Reply
  Karina
  2 oktober 2017 at 16:45

  Van harte gefeliciteerd en ga zo door! Lekker alledaagse normale dingetjes, heerlijk om mee te lezen! Liefs Karina

 • Reply
  Wilma
  2 oktober 2017 at 19:39

  Gefeliciteerd, echt super goed van je <3

 • Reply
  Renate
  3 oktober 2017 at 19:52

  Gefeliciteerd!! Ik lees je blog regelmatig met plezier en vind het ook altijd grappig hoe jij er regelmatig een blogpost weet te halen als we in ons appgroepje een onderwerp bespreken. Blijf zo doorgaan!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd