Mama met passie in 2016

Mama met passie is begonnen als een hobby. Ik had nooit verwacht dat zoveel mensen mijn website zouden bezoeken! Stephan zei een aantal dagen terug: “Help, mijn vrouw heeft een hobby”. Dit bedoelde hij positief hoor! Maar hij heeft gelijk, ik ben er veel mee bezig, omdat ik het zo ontzettend leuk vind om te doen. Naast mijn blog werk ik nog drie dagen in de week als communicatieadviseur en ben ik natuurlijk mama. Ik wil blijven schrijven, maar iedere dag een artikel plaatsen vergt veel tijd, ook al werk ik momenteel al dagen vooruit. Ik laat jullie weten wat mijn plannen zijn.

Met mijn collegablogger Jodi van Liefthuis heb ik vanaf het eerste begin regelmatig contact. Ook zij is ruim twee maanden aan het bloggen en vindt het net als ik enorm leuk om te doen! We zijn het er over eens dat het veel tijd kost en dat is niet erg. Het is wel belangrijk om een goede balans daarin te vinden. Voor veel bloggers is het hun werk, maar voor mij niet. Dat is stiekem mijn droom en ik ben best trots dat ik bezig ben om deze te verwezenlijken. Al hou ik ook van mijn huidige baan als communicatieadviseur!  Ik heb er goed over nagedacht en dit kunnen jullie van Mama met passie verwachten:

♥Maandag om 06:00 een blog
♥Woensdag om 06:00 een blog
♥Vrijdag om 06:00 een blog
♥Zondag om 06:00 een blog waardoor jullie mij nog beter leren kennen.

Dat laatste kan ook door middel van een ingevulde tag. Waarom een ingevulde tag? Ik ben dol op het invullen van lijstjes! In bloggerwereld ook wel tags genoemd. Op mijn website heb je al verschillende tags kunnen vinden. Door middel van die lijstjes leren jullie mij steeds beter kennen, dat hoop ik tenminste 😉

Ik ben benieuwd wat de komende maanden mij gaan brengen. Dit lijkt mij in ieder geval een goed begin.

Misschien is het jullie al opgevallen dat mijn lay-out iets gewijzigd is. Danny van Streethunter heeft mij de afgelopen dagen geholpen met mijn site. Creatief bezig zijn is zijn grote passie. Dat uit hij op verschillende manieren, want naast fotograferen op straat kan hij ook programmeren. Bekijk zijn site eens, het is echt de moeite waard! Fotografie zoals ik niet eerder had gezien.

Zoals ik hier schreef, was mijn lay-out niet uniek. Naar aanleiding van verschillende reacties, zowel op mijn blog als privé, besloot ik het zo te laten. Totdat Danny mij aanbood om te helpen, want binnen het thema kun je ook programmeren. Dat wist ik niet. Ja, ik moet nog veel leren op website/blog gebied 😉 Wellicht volgen er nog wat kleine aanpassingen de komende dagen, maar mijn website zal tot eind oktober zo blijven. Dan bestaat Mama met passie precies een jaar en maak ik de balans op 😉

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saskia
  3 januari 2016 at 13:37

  Super leuk dat je zo veel plezier haalt uit het bloggen. En bezoekers motiveren natuurlijk alleen maar meer! Dat 2016 maar een mooi blogjaar voor je mag worden!
  Saskia onlangs geplaatst…Prenatale depressie of een postnatale?My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   3 januari 2016 at 16:01

   Dat is zeker waar dat bezoekers motiveren 😀 Dankjewel!

 • Reply
  Angela
  3 januari 2016 at 14:03

  Elke keer weer een feestje om je blogs te lezen! Een goede keuze denk ik om dit zo in te gaan vullen voor jezelf en voor je volgers om de dag iets om naar uit te kijken! Heel veel succes geweest in het nieuwe jaar, maar dat gaat zeker goed komen!

  • Reply
   Angela Lodder
   3 januari 2016 at 16:01

   Dankjewel voor je reactie 😀 En ik hoop inderdaad dat mensen uitkijken naar mijn volgende blog 😉

 • Reply
  jodi - liefthuis
  3 januari 2016 at 14:46

  Goed bezig Angela. Super lief dat je mij genoemd hebt.
  Mooi gedaan met je layout ook.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Het echte werk….De bevallingMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   3 januari 2016 at 16:02

   Dankjewel! Natuurlijk, zonder jou had ik dit besluit niet genomen. Ben ook blij met mijn lay-out nu! Toch onderscheidend van de anderen met dit thema.

 • Reply
  Volgmama
  3 januari 2016 at 15:19

  Veel blogplezier dit jaar!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd