Mama met Passie bestaat drie jaar én is nu mijn bedrijf!

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hoe gaaf is dit?! 1 oktober is nu een datum voor mij om nooit meer te vergeten. Mama met Passie is geen hobby meer, maar mijn bedrijf. Vanmiddag zette ik dan officieel mijn handtekening op de papieren bij de Kamer van Koophandel. Mama met Passie is mijn bedrijf en…. ik heb mijzelf ook ingeschreven als tekstschrijver. Dat is voor jullie wellicht wat minder interessant. Maar… weet dat ik dat dus ook doe! Mocht jij of iemand in jouw omgeving op zoek zijn naar een tekstschrijver, neem dan vrijblijvend contact met mij op! Oké terug naar mijn blog!

Nooit gedacht
Drie jaar geleden startte ik out of the blue mijn website. Ik wilde mijn verhalen rondom het moederschap delen. Al mijn hersenspinsels niet meer in Word zetten, maar online. Gewoon op mijn eigen kleine stukje wereld. Wist ik veel dat mijn blog in de eerste maanden al zó goed ontvangen werd. In de eerste maand bezochten al meer dan 1000 mensen mijn blog. Ik was oprecht verbaasd. Mijn blog is mijn hobby. Alleen langzamerhand is het een uit de hand gelopen hobby. Of nou ja, ik kan het eigenlijk geen hobby meer noemen. Maandelijks bezoeken ruim 10.000 unieke bezoekers mijn blog, jullie dus! En dat blijft groeien en dat terwijl ik niet eens dagelijks een blog plaats, hoe bizar. Bedrijven weten mij steeds beter te vinden. De vraag om samenwerkingen wordt steeds groter. Tijd om mijzelf serieus te nemen en mij dus in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Want dit…. dit is geen hobby meer.

Dankbaar
Ik had deze stap nooit voor mogelijk gehouden. Wat startte als een hobby is dus echt uitgemond in een bedrijf. En stiekem klinkt dat nog een beetje gek, maar het is echt zo. Het staat zwart op wit, Mama met Passie is mijn bedrijf. Dit had nooit gekund zonder jullie. Dus uit de grond van mijn hart, bedankt! Voor het lezen van mijn blogs, voor het volgen van ons leven op Instagram en voor alle steun de afgelopen jaren. Terwijl ik dit schrijf rollen de tranen over mijn wangen. Ik ben zo dankbaar en dat is in woorden niet uit te drukken. Dank ook aan mijn collega Susanna die mij met een simpele vraag toch over de streep trok: “wat heb je te verliezen? Je blog blijft toch gewoon van jou.” En ze had zo gelijk. Ik stap het diepe in. Ik ga ervoor! Dank ook aan pa en ma die meteen zeiden: gewoon doen. Ook de verschillende gesprekken met Jodi door de stap die zij nam met Liefthuis.nl én Feestjevanhout.nl. En ook de vrouwen die mij inspireren op instagram, dankjewel. Dat zijn er eigenlijk teveel om op te noemen, maar toch een paar namen. Lieve vrouwen jullie hebben geen idee hoe jullie stappen het afgelopen jaar ook mij geholpen hebben. Dus dankjewel: Cassandra, MarijeNicole, Bregje, Kimberly, Charlotte en Monique. En natuurlijk mijn man die zei; ga ervoor schat. Dankjewel!

En nu?
Mijn website blijft van mij en daar lees je alles over mijn leven. Dat verandert niet. De artikelen die ik in samenwerking schrijf, maak ik altijd persoonlijk. Dat doe ik altijd, zoals jullie weten. Ik ga niet in zee met partijen die niet bij mij passen. Ik hou van echt en dat zal ook zo blijven. Vanzelfsprekend komen er wat meer samenwerkingen online dan nu het geval is. Maar ik zorg voor een goede balans. Samenwerkingen zijn ook in de vorm van verschillende winacties voor jullie. Dat ga je vooral deze maand merken. Ik heb al een hoop toffe winacties, want dit vraagt om een uitgebreid feestje met jullie. Dus mocht jij dit lezen en denken; ik heb een toffe webshop of product en ik wil meedoen met jouw feestje, contact mij ☺️ En hoewel ik jullie het liefst allemaal uitnodig voor koffie en taart thuis, gaat dat even niet lukken. Wie weet ooit, zou een meet & greet best tof vinden. Wat jullie?!

Nieuw logo en andere look van de website
Mijn collega Susanna, waar ik net al over schreef, is op dit moment bezig met mijn nieuwe huisstijl. Een tof logo én natuurlijk een andere look van de website. Zij is voor zichzelf begonnen en gaat de organisatie verlaten over een tijdje. Vind ik oprecht heel jammer, maar…. zij maakt haar droom waar. Dat gun ik haar van harte en ik vind het eer dat Vecto Design (zij dus!) mijn huisstijl ontwerpt. Zodra mijn nieuwe website inclusief logo live gaat, zien jullie dat niet alleen, maar ik schrijf er ook uitgebreid over. Want echt…. dit proces is zó leuk! Wanneer dat is? Dat weet ik nog niet, want het moet echt perfect zijn. Jullie zien en lezen het dus vanzelf.

Nogmaals dankjewel voor het lezen van mijn website! Blijf dat vooral doen! Dikke kus!!

Liefs Angela

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Nicole
  3 oktober 2018 at 15:25

  Wat super goed lieverd!! Mega trots op je

 • Reply
  Bregje
  3 oktober 2018 at 15:40

  Gefeliciteerd, wat een mooie stap!

 • Reply
  Simone
  3 oktober 2018 at 16:36

  Super gaaf Angela! Gefeliciteerd! Niet dromen maar doen… 🙂

 • Reply
  Charlotte
  3 oktober 2018 at 19:03

  Je bent een topper! Super goed van je!!

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  3 oktober 2018 at 20:27

  Jaaaa zo zo zo trots op je. Goed gedaan

 • Reply
  Diana Smulders
  3 oktober 2018 at 21:10

  Echt respect dat je deze stap hebt genomen en wat fijn dat je hobby gewoon je eigen bedrijf wordt! 🙂 Heel heel heel veel succes en blijf gewoon jezelf want dat is het mooiste 🙂
  liefs Diana

 • Reply
  Kimberly
  3 oktober 2018 at 23:03

  Nou wat lief van je zeg! Ik ben hartstikke trots op je dat je ervoor gaat, gaat jou zo ontzettend goed lukken!

 • Reply
  Jennifer
  4 oktober 2018 at 13:24

  Wat gaaf zeg!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd