Mama met Passie 2.0

Dat is even heel iets anders niet waar?! Welkom op mijn vernieuwde website. Mama met Passie heeft een nieuwe huisstijl en wat ben ik trots. Dit past zoveel beter bij mij. En ook met wat ik wil uitstralen met Mama met Passie. Daarnaast lees je vandaag wat mijn plannen zijn met de blog. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Zo blij
Susanna de Glopper, eigenaresse van Vecto Design, heeft mijn nieuwe huisstijl ontworpen. Zij nam mij mee in het hele proces. Ik vond het zo gaaf om na te denken over wat er nu bij mij past. Susanna stelt de juiste vragen en die waren niet altijd even makkelijk. Ze maakte drie prachtige ontwerpen en op dit ontwerp was ik op slag verliefd. Vier hartjes in de vorm van een klavertje vier. Die vier hartjes staan symbool voor mijn prachtige gezin. Hoe tof is dat?! Een kleine aanpassing in de ondertitel maakte het logo helemaal af. Demin, donkerblauw en stoer roze, passen perfect bij mij. Ik ben gewoon zo blij met dit resultaat. Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl? Contact Susanna dan zeker. Op de website van Vecto Design vind je haar gegevens.

Eerlijk, herkenbaar en echt
Deze drie woorden omschrijven wat je hier kunt vinden. Dat is wie ik ben en wat ik laat zien. Ik vind het mooi dat deze woorden via Instagram en Facebook in grote getale terugkwamen. Ik vroeg jullie welke woorden er in je opkomen als je aan mij of mijn blog denkt. Deze – en vele andere – woorden te lezen vond ik zo bijzonder. Ik pinkte heel wat traantjes weg. Jullie ervaren precies wat ik wil dat mijn blog ook uitstraalt. Eerlijke, herkenbare en echte verhalen. Het moederschap is fantastisch, maar af en toe ook zwaar. Vandaar ook mijn nieuwe slogan: echt is perfect. Want als je jezelf bent – gewoon eerlijk en echt – dan ben je perfect. Wat ik met Mama met Passie beoog kon je hier ook al eerder lezen.

Groei
De afgelopen periode werk ik niet alleen hard aan mezelf, maar ook aan mijn bedrijf Mama met Passie. Ik merk dat op heel veel vlakken. Ik krijg een band met mijn lezers en volgers, groeiende bezoekersaantallen én betaalde samenwerkingen. Het is zo tof allemaal en soms een beetje overweldigend. Ik moet ook nog veel leren op het gebied van ondernemen. Daar geniet ik met volle teugen van en soms val ik even heel hard. Dat hoort er ook bij.

Wat is er nieuw?
Voornamelijk mijn logo, de kleuren en het lettertype. Maar…ik ben met veel andere toffe dingen bezig. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld druk met het maken van video’s voor instatv. Dan moet je denken aan video’s rondom de struggles die ik ervaar als moeder, mijn favoriete producten enzovoorts. Maar ook video’s rondom borstvoeding. Ik merk namelijk dat deze artikelen veel gelezen worden op mijn blog. Dat veel (aanstaande) mama’s ook vragen stellen over borstvoeding via mijn social media kanalen. Ik ga daar dus meer mee doen, dan nu het geval was. Daarnaast komt er iedere werkdag een artikel online. En… ik heb nog veel meer ideeën, maar dat zien jullie vanzelf allemaal.

Wat vind jij ervan? 

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nicole
  20 december 2018 at 07:43

  Wauw ik vind het hartstikke mooi!!

 • Reply
  Isabel
  20 december 2018 at 07:56

  Supermooi!

 • Reply
  Jaline
  20 december 2018 at 10:00

  Heel mooi! Ik lees altijd je blogs op m’n werk. Maar nu met dit lettertype (denk door de kleur) is de tekst wel lastiger te lezen dan hiervoor. Misschien heb je er wat aan 🙂

  • Reply
   Angela - Mama met passie
   20 december 2018 at 11:14

   Je bent niet de eerste met deze reactie Jaline! Dankjewel dus! Ik heb de letters nu wat dikker gemaakt. Vind jij het nu beter leesbaar? Hoor het graag!

 • Reply
  Lisanne
  20 december 2018 at 12:38

  Het ziet er supermooi uit!

 • Reply
  Laura
  20 december 2018 at 20:02

  Mooi! Maar ik zie een hoop afbeeldingen niet op de mobiele versie 🙁

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd