Mijn leven over 10 jaar

Hoe mijn leven er 10 jaar geleden uit zag hebben jullie kunnen lezen. Over 10 jaar ben ik op dit moment 35 en eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet zo oud. En heel stiekem ben ik benieuwd hoe ons leven er echt uit ziet. Want 10 jaar geleden had ik nooit kunnen voorspellen dat mijn leven eruit zou zien, zoals het nu is. Over 10 jaar is Naomi alweer 11 jaar, dan zit haar basisschooltijd er bijna op. Staat ze voor de keuze van een vervolgopleiding. Hoe ziet mijn leven er over 10 jaar uit?

Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?
Ik vermoed dat wij in een ander, groter huis wonen. Wel nog steeds in hetzelfde dorp. Een huis dat een zolder heeft voor een extra slaapkamer of werkkamer. Een grotere woonkamer. Gewoon alles een beetje groter! En een grotere tuin dan we nu hebben. Liefst op het Zuiden, want dat hebben we nu ook en dat is heerlijk.

Welke baan heb jij over tien jaar?
Dan werk ik nog steeds als communicatieadviseur. Wellicht bij een ander bedrijf, maar het zou heel goed kunnen dat ik daar nog steeds werk. We gaan het zien.

Ben jij over tien jaar getrouwd?
Ik ben al bijna drie jaar getrouwd, dus dan zijn we 13 jaar gelukkig getrouwd.

Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?
Dan hoop ik dat Naomi een broertje of een zusje heeft. Stephan heeft het over drie kindjes. Daar zijn we dus nog niet over uit. Eerst maar eens kijken of ons een tweede kindje gegeven is. Overigens als ik denk aan nog maar één keer zwanger zijn, dan vind ik dat stiekem heel gek…

Wat doe jij over tien jaar in het weekend?
Niet veel anders dan nu denk ik. Dan genieten we nog steeds van elkaar, fietsen we veel, gaan we naar de kerk, eten met vrienden of met familie. Maar daarnaast natuurlijk onze kinderen aanmoedigen bij de voetbal, paardrijden, tennis, volleybal, welke sport zo ook willen doen. Paardrijden liever niet overigens, maar als ze dat graag wil, mag ze dat doen uiteraard. Mama komt wel over haar allergie heen….

Waar hoop je over tien jaar al geweest te zijn?
Dan hoop ik dat we met een camper door Amerika hebben gereisd! Dat lijkt mij zo ontzettend gaaf. Naar Zuid-Afrika met onze kids lijkt mij ook heel tof overigens. Onze reis daar was fantastisch en dat lezen jullie binnenkort op mijn website 😉

Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar bereikt hebt?
Ik heb niet per se iets dat ik echt bereikt wil hebben. Ik hoop dat Stephan en ik gelukkig zijn met elkaar en onze kinderen. Dat we onze ouders, broers, zussen en andere familie nog om ons heen hebben en iedereen verkeerd in goede gezondheid. Dat we omringd worden door dierbare vrienden die inmiddels ook een paar kids hebben. Dat lijkt me fantastisch!

Waar sta jij over tien jaar?

Ik kon niet vinden van wie deze tag oorspronkelijk is. Ben jij dit of weet jij wie deze bedacht heeft? Laat het mij weten, dan kan ik die persoon namelijk noemen!

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole
  27 juli 2016 at 08:04

  Haha over 10 jaar ben je 35. Ik voel me eventjes heel oud nu!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie & Review – Win een pakket schoonmaakproducten!My Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  27 juli 2016 at 09:19

  35 Klinkt dan oud hé vind ik wel. Ik vind het ook een rare gedacht om bijv nog maar een keer zwanger te zijn, maar goed we gaan het zien.
  Ik denk dat ik nog wel in het zelfde huis woon maar verder heb ik geen idee
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…TAGGING TUESDAY: Confessions of a loedermoeder-tagMy Profile

 • Reply
  Merel
  27 juli 2016 at 13:26

  Leuke tag!
  Overigens had ik even hetzelfde als Nicole haha over tien jaar ben ik veertiger. Gek idee!
  Merel onlangs geplaatst…Derde trimester zwangerschap – zeven moeders vertellenMy Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  27 juli 2016 at 17:31

  Klinkt als een mooie toekomst. Ik hoop dat we over tien jaar nog steeds een tokkie app hebben.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…15 moeilijke reisdilemma’s – TAGMy Profile

 • Reply
  Leonie
  28 juli 2016 at 11:12

  Over 10 jaar ben ik 36… Ik vind dat wel erg oud klinken hoor! Ik denk dat ik dan inmiddels ben verhuisd en hoop dat we dan twee kindjes aan het opvoeden zijn samen. Misschien heb ik ook wel een andere baan dan.. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 38My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd