Let’s get personal (original tag)

Ik vond deze tag op de website van Little Wonder World. Zo leren jullie mij weer wat beter kennen! Kijk en lees mee 🙂

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Op het moment dat ik deze blog aan het schrijven ben, hoor ik de wasmachine en verder is het stil in huis. Het is 13:15 uur in de middag en Naomi ligt op bed voor haar middagslaapje. Tijd voor mij om lekker te bloggen.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Nee, want heb net mijn lunch op!

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Dan absoluut tien! Ik vind het zo heerlijk dat Naomi bij ons is, kan me geen leven zonder haar voorstellen.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Absoluut niet. Eerder te weinig denk ik haha.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Heel snel praten, maar dan ook echt heeeeel snel. Ik praat sowieso snel van mezelf, daar ben ik mij bewust van en daar probeer ik ook goed op te letten. Het kost me erg veel moeite om langzaam te praten, maar ik probeer het. Heb dan het gevoel alsof ik te langzaam praat, maar dat is helemaal niet zo.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Geen specifieke reden, maar je kunt altijd wel lachen. Als Naomi wakker wordt, maakt ze me al aan het lachen. Probeert ze te kruipen en wordt ze driftig omdat dat niet lukt, dan krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht. Heerlijk om haar zo te zien ontwikkelen.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Soms zou het misschien fijn zijn, maar je moet fouten maken om ervan te leren. Je moet keuzes maken om er vervolgens achter te komen, dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Ik zou niet gelukkiger zijn.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik leef in het hier en nu! Denk ook graag aan de toekomst, maar dat is meer dromen. Aan het verleden denk ik nauwelijks. Alleen als je herinneringen ophaalt, maar verder niet.

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Verse thee “Gouden Leeuw melange” in een grote mok! Love it!

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Als een optimist met af en toe een minder dag 😉 Maar dat heeft iedereen denk ik wel. Ik geniet van het leven, van mijn dochter, van mijn man, van mijn werk, van vriendinnen en familie om mij heen. Het leven is mooi!

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Oooooooh een frikandel speciaal en chips en chocola gaan er ook altijd goed in! Jammie!

Wat doe je morgen?
Morgen is het zaterdag. Stephan is naar een examentraining. Naomi en ik gaan misschien winkelen met mijn schoonmoeder! Het is ten slotte sale en ik heb nog een fashion cheque. Verder de was strijken en genieten van het weekend. Niet heel bijzonder dus 😉

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was?
Een paar dagen terug. Naomi komt, zoals jullie wel vaker hebben gelezen, nog steeds een aantal keer in de nacht. Dat breekt me echt op. Ik voel het aan alles in mijn lijf! Vannacht een goede nacht gehad, ze sliep van 22:00 – 7:00 uur! Dus vandaag voel ik me fit!

Waar denk je op dit moment aan?
Of Naomi vandaag een lange middagslaap gaat doen. Ik wil deze blog afmaken, mijn Google Analytics bekijken en dan de keuken gaan schoonmaken!

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Als mijn vrienden mij nodig hebben, weten ze mij te vinden en sta ik voor ze klaar.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Dat is Stephan. De reden was dat ik er echt even doorheen zat met die nachten en dat voeden.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Mijn man begrijpt mij volledig! Daarnaast mijn moeder, die kent mij ontzettend goed. Eén blik en ze ziet meteen wat er aan de hand is.

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Stephan natuurlijk!

Vertel jij je ouders alles?
Alles is wel een heel groot woord, maar toch zeker 90% wel hoor! Wij zijn altijd heel open naar elkaar en dat vind ik erg fijn!

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Tja, die nachten he… Ik hou het niet bij. We proberen wel op tijd naar bed te gaan en dat lukt de ene keer beter dan de andere keer, dus dat doen we dan ook wel een beetje zelf. Ik denk dat ik gemiddeld aan zo’n 6 uur kom, omdat ik nog lang wakker lig als ik Naomi weer heb teruggelegd.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik hoop het wel. Deze vraag zouden anderen voor mij moeten beantwoorden 😉

Welk soort bed heb jij?
Wij hebben een boxspring met een hoofd- en een voetbord!

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Met mijn collega toen we gingen lunchen met andere collega’s.

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Spectre. Deze film heb ik gezien met mijn schoonouders, mijn vader en met Stephan. Sinds een aantal jaar gaan we jaarlijks naar de film met elkaar. We hebben het laatste deel van de Lord of the Rings met elkaar gezien en natuurlijk alle Hobbit films!

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja helaas wel. Als je het zou verwachten, zou je het kunnen voorkomen, maar dat kan helaas niet.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Nee! Maar morgen misschien wel hihi!

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Ik zou graag mijn beste vriendinnen met hun mannen bij elkaar weer willen zien! Is alweer te lang geleden. In januari staat gelukkig een date gepland!

Houd je van suikerspinnen?
Haha wat een vraag. Ik vind het wel lekker, maar word er snel misselijk van.

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Vast wel, kan me niet herinneren wanneer de laatste keer was 😉

Met wie was je gisteravond?
Met Naomi. Stephan was naar gitaarles en daarna zaalvoetballen. Naomi wilde niet slapen, maar gezellig spelen met mama op de bank.

Heb je plannen voor dit weekend?
Ik heb al weekend, want op vrijdag is mijn vrije dag. Vanmorgen de bovenverdieping schoongemaakt. Een fotoshoot gedaan met Naomi, zo leuk! Morgen misschien winkelen met mijn schoonmoeder zoals ik eerder schreef en verder geen plannen. Heerlijk! Afgelopen weekend was het erg druk met de winterfair van onze kerk en de verjaardag van mijn schoonzus.

Wat is je stemming op dit moment?
Vrolijk! Naomi ligt nog steeds heerlijk te slapen. Ik heb bijna mijn tweede kop thee op. Mijn blog heb ik kunnen schrijven en mijn hoofd zit boordevol nieuwe onderwerpen, dus snel opschrijven. En dan mijn Google Analytics bekijken! Oowjaa en die keuken ook nog schoonmaken….

Nu kennen jullie mij weer iets beter 😉

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne
  24 april 2016 at 19:54

  Leuk! Ik heb hem van je overgenomen met een verwijzing naar jou blog!
  Liefs, Anne

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd