Lastige keuzes tijdens je zwangerschap

Als je voor het eerst zwanger bent gaat er een wereld voor je open. Vanaf het moment dat je die positieve test in handen hebt, tot het moment dat je baby er daadwerkelijk is, gebeurd er veel. Heel erg veel. Je moet niet alleen allerlei aankopen doen, maar ook ontzettend goed nadenken over wat je precies wil. En eigenlijk heb je geen flauw idee, want je weet niet hoe het is om moeder te zijn. Er zijn momenten dat je rondvliegt in een luchtballon om bij die roze of blauwe wolk te komen. Al die keuzes die je moet maken en ongevraagde informatie die je ontvangt van anderen, soms duizelt het je gewoon dat je niet altijd optimaal kunt genieten.

Nu zul je misschien denken dat dat bij een tweede zwangerschap dan niet meer zo is. Toch wel! Ik heb al zoveel dingen waar ik over nadenk en over twijfel. Ik neem jullie mee in mijn mamakeuzes. Over welke dingen moet ik beslissingen maken en wat is dan mijn uiteindelijke keuze of heb ik jullie hulp nodig? Tijdens mijn zwangerschap neem ik jullie mee in de diverse keuzes die we moeten maken.

Morgen komt de eerste mamakeuze online.

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  28 november 2016 at 21:38

  Oeh spannend ik ben benieuwd!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Sinterklaas tag! This or that sinterklaas editie!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd