De laatste 6 weken verlof – Mijn bucketlist

Nog maar 6 weken en dan mag ik weer aan het werk. Ik moet er op dit moment nog even niet aan denken hoor. Officieel zou ik al veel eerder moeten starten, maar ik heb nog vakantiedagen en andere uren die ik inzet. Ideaal, want dat betekent dat ik pas 11 september ga beginnen.

Zes weken zijn lang, maar als ik bedenk dat ik al vanaf 17 april thuis zit, ik moest immers stoppen met werken vanwege harde buiken en ontsluiting, dan is dit nog maar heel kort. Ik heb er immers al 16 weken op zitten. Daniël is alweer 10 weken oud, dus als ik ga beginnen alweer 4 maanden. Afijn, terug naar wat er de komende weken nog in de planning staat.

 • Fotoboek van Naomi maken. Alle foto’s zijn gesorteerd vanaf haar eerste verjaardag tot en met haar tweede verjaardag. Wordt tijd om deze nu echt wel te gaan maken.
 • Planning maken voor mijn studie. De studie Marketing ligt al heel erg lang, maar ik zal hem toch echt weer op moeten pakken. Ik wil langzaam aan een planning maken. Zo af en toe ben ik al bezig in mijn verlof. Nu heb ik nog wat meer tijd voor als ik weer aan het werk ga.
 • Back in shape. Okee niet in een paar weken, maar ik wil weer terug naar mijn figuur voor de zwangerschap. Dat gaat niet vanzelf, daar moet ik mijn best voor doen. Ik heb contact met een Personal Trainer, maar daarover later meer in een aparte blog. Die komt dus ergens in de komende zes weken online.
 • Met de vouwwagen op vakantie. Ik kijk er nu al naar uit! Samen met onze kids naar Luxemburg. Althans dat is de planning. We boeken voor een paar nachtjes en dan zien we wel verder. Zit het weer niet mee, dan kunnen we altijd nog verder trekken.
 • Date night. Ik weet nog even niet hoe, wat, wanneer. Maar voordat ik aan het werk ga wil ik nog een avondje met mijn man op stap.
 • Ochtendje op stap met Naomi. Even wat quality time met de peuter. Lekker even fietsen, ergens een ijsje eten, wat drinken. Een-op-een tijd met mijn prachtige meisje. Gewoon tussen de voedingen door, want om nou die kolf mee te nemen vind ik ook zo wat.
 • Zwemmen. Dat is al veel te lang geleden dat we met Naomi zijn gaan zwemmen. Dat wordt dus weer tijd. Sowieso op vakantie natuurlijk, maar ook gewoon hier in de buurt. Deze staat overigens al gepland met mijn vader, dus dat wordt leuk!
 • Schrijven. Ik vind het heerlijk om weer te schrijven. Verhalen te delen op mijn website. Straks als ik aan het werk ben, dan heb ik daar nauwelijks tijd meer voor. Wel wil ik een vast momentje in de week plannen dat ik toch even mijn hersenspinsels kwijt kan. Want naast zorgen voor de kids, het huishouden, sporten, studie, werk en kerk, wil ik dit ook blijven doen. Maar dan wel op een mega laag pitje, dus de frequentie van artikelen gaat drastisch omlaag.
 • Paar weken offline van social media. Hierover komt nog een blog, maar ik ben straks echt een paar weken offline!

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Roelina
  3 augustus 2017 at 22:03

  Aah wat gaat dat snel he, zo’n verlofperiode. Mooie bucketlist heb je.
  Roelina onlangs geplaatst…Gratis uitstapje met kinderen, de natuurspeeltuinMy Profile

 • Reply
  Patricia
  4 augustus 2017 at 10:12

  Wat een mooi lijstje. Geniet van jullie vakantie.
  Patricia onlangs geplaatst…De bevalling van: Patricia My Profile

 • Reply
  Charlotte
  4 augustus 2017 at 21:52

  Oh ik moet over 3 weken weer en ik wil echt nog niet hoor haha. Maar ik wil inderdaad ook nog op date met zowel Aukje als Maikel (2 losse dates dan haha)
  Charlotte onlangs geplaatst…Gips gieten met SES CreativeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd