Laat jij nog weten dat je aan iemand denkt?

Een zin die behoorlijk binnenkwam een tijd geleden. Ik voelde mij direct aangesproken, want liet ik dat eigenlijk wel weten? Was ik niet teveel met mezelf bezig? Mijn drukke leven mag geen excuus zijn om niet aan een ander te denken. December is voor mij dé maand van dierbaren en gezelligheid. Maar het is ook een maand waar veel mensen tegenop zien. Dat lees ik ook op verschillende plekken op social media. De december drukte die een loopje met je neemt. Het verdriet dat ze hebben en dan extra naar boven komt. Laten we daarom deze maand gebruiken om te laten weten dat je aan iemand denkt. 

Omzien naar elkaar
In deze maatschappij moet zoveel. Dat houden we met elkaar in stand overigens. We zijn zo druk met ons eigen leven. Willen al die ballen hoog houden, maar dat lukt maar niet. Dat hoeft ook niet. Het geeft zoveel rust als je je daar bewust van bent. Dan krijg je ook ruimte in je hoofd om aan een ander te denken. Ik merk aan mezelf ook dat ik eigenlijk weer eens met vriendinnen af wil spreken. Dat ik bij Stephan zijn oma langs wil gaan, omdat we daar echt te weinig komen. En misschien is de drukke decembermaand niet zo’n goed idee om dat te plannen. Maar dat betekent niet dat ik helemaal niets kan doen. Er zijn altijd manieren om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Bel een half uurtje of stuur even een appje. Dat laatste is wellicht wat onpersoonlijk, maar beter iets dan niets. En er is nog een andere manier, eentje die vroeger al toegepast werd.

Schrijf een kaartje
Hoe leuk is het om een kaartje te sturen naar iemand? Handgeschreven met een boodschap speciaal voor die ander. Ik vind het zelf enorm leuk om kaartjes te krijgen. Bij mijn eerste baan, toen wij trouwden, tijdens mijn zwangerschapsverlof, bij de geboorte van onze kinderen, tijdens het opdragen van onze kinderen en ga zo maar door. Zo ontzettend veel kaarten gekregen bij bijzondere momenten in het leven. Op die momenten sturen we een kaartje naar elkaar. Maar ook op momenten dat iemand ziek is, bij het overlijden van mensen of gewoon zomaar. Deze maand is natuurlijk geschikt om iemand een kaart te sturen. Het is lang geleden dat ik kerstkaarten verstuurd heb. Het hoefde voor mij niet zo, omdat het een beetje een verplicht karakter had, dus ik was er een beetje klaar mee. Een tekst die met zorg geschreven is. Waar echt over na is gedacht, dat doet veel meer.

Zelf een kerstkaart samenstellen
Toen Kaartje2go mij benaderde of ik kerstkaarten wilde versturen, greep ik mijn kans. Ik heb met heel veel zorg online een kerstkaart bij hen uitgezocht. Een passende tekst eraan toegevoegd die perfect bij mij past. Bij hoe ik in het leven sta. Het was even stoeien met een lettertype die ik mooi vond. Er is namelijk veel om uit te kiezen. Uiteraard koos ik er passende rode enveloppen bij. In deze periode krijg je deze er gratis bij! Daarnaast koos ik sluitzegels in de vorm van een ster én een parelmoerglans op de kaart, geeft beide net wat extra’s aan een kaartje. De volgende dag had ik het pakketje al binnen, mega snel dus! Of ik blij ben met het resultaat? Ja!


Kaartje ontvangen van mij?
Ik heb genoeg dierbaren in mijn omgeving die ik een kaartje wil sturen. Dat ga ik dus ook doen! En…. ik heb er nog een aantal over en die wil ik graag naar mijn trouwe volgers versturen. Hoe leuk is dat!? Ieder kaartje wordt door mij met de hand geschreven. Geen standaardtekst, maar een tekst die jij ook echt kunt gebruiken. Deel onder de blog, op Facebook of Instagram, waarom jij graag een kaartje wilt ontvangen. Ga je een spannende tijd tegemoet? Wil je een hart onder de riem? Of wil je gewoon een kaartje van mij? Laat het weten. Met veel zorg lees ik alle reacties en kies ik persoonlijk een aantal volgers uit. Op 14 december maak ik bekend wie een kaartje ontvangen.

Samenwerking

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Gelina
  6 december 2018 at 09:30

  Lijkt me erg leuk een kaartje van jou te ontvangen. Wij zijn op dit moment 16weken zwanger van onze 2e spruit en krijgen begin januari te horen of het helemaal gezond is. Dus december is nog even een spannende maand.

 • Reply
  Anneke
  6 december 2018 at 15:11

  Erg leuk! Ik houd zelf ook erg van kaartjes sturen en doe dit ook regelmatig. Helaas doen dit niet meer zoveel mensen. Het is juist zo leuk! (beide hoor, het versturen en ontvangen) Maar eerlijk is eerlijk; het is geen goedkope ‘hobby’. Je bent minstens € 2,50 kwijt en dan heb je nog een relatief goedkoop kaartje. Lang leve de december zegels deze maand 🙂 We gaan weer ouderwets gezellig kerstkaartjes versturen!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd