Kletspraat met favoriete artikelen van de maand april

Vandaag weer kletspraat over jullie favoriete artikelen van de maand. En natuurlijk ben ik nieuwsgierig welke jij het leukste, grappigste of interessants vond om te lezen.

De glazenwasser laat zich uit over mijn kolfsessie
Op een avond kreeg ik via mijn Facebookpagina een bericht. Niet zo maar een bericht, maar een bericht van de glazenwasser als reactie op mijn artikel: “Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werd. Zijn vriendin had het bericht van mijn voorgenomen maatregelen gezien en zo ging het balletje rollen. Zijn reactie mocht ik met jullie delen en nieuwsgierig dat jullie waren. Ik snap het hoor. In de top drie van best gelezen artikelen op mijn website, staat hij op 1. Bijna 1000 keer gelezen. Wow!

Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werd
Dit was het eerste artikel dat online ging over de glazenwasser. Werd ook heel erg goed gelezen. In dit rijtje de nummer twee, maar ook in het rijtje van best gelezen artikelen op mijn website. Vorige maand stond deze ook in het rijtje van de maand. Dus je zal deze vast wel gelezen hebben 😉 Niet? Even doen, kun je lachen!

“Mijn papa en mama hebben er een zware week op zitten
Een artikel geschreven vanuit het perspectief van Naomi. Leuk dat deze zo goed gelezen is, ga ik nog een keertje doen met een ander onderwerp! De terrorsprong van 10/11 maanden, waarin dit dus de pittigste week was. We zijn er momenteel uit. De avond met slapen begint goed, maar dan wordt ze eind van de avond wakker en zijn we een paar uur bezig voor ze weer slaapt. Wat het is? Geen idee, maar toch best vermoeiend 😉

5 dingen die ik tijdens mijn zwangerschap niet had willen horen
En wat kwamen veel dingen jullie bekend voor. Met name de grootte van je zwangere buik. Iedereen heeft er wel een mening over. Daarbij deelden een aantal van jullie ook andere zaken. Dat borstvoeding altijd pijn doet en nu al een tweede kindje? Jullie willen zeker een groot gezin. Tja… mensen bemoeien zich nu eenmaal graag met elkaar. Ik probeer daar echt heel erg op te letten.

Mama vertelt: Marielle doneerde moedermelk aan een heel bijzonder kindje
Een heel bijzonder verhaal waarin Marielle vertelt dat ze haar zus voor de grap aanbood om te kolven als het haar niet zou lukken met de borstvoeding. Dat dit werkelijkheid zou worden hadden ze beide nooit verwacht. Maar wat prachtig als je op die manier je zus kunt helpen!

Even babbelen: babybubbel, ontkenningsfase, stoppen met kolven, studie en mijn website
Tja wat moet ik hier nu over zeggen. Een artikel vol met mijn hersenspinsels. En het leverde mij ook nog ideeën op. Heel fijn om te delen, want het zorgde er voor dat mijn hoofd leeg was en jullie vonden het leuk om een kijkje in mijn gedachten te hebben 😉

Ode aan mijn vader
Mijn vader werd op 24 april 53 jaar. Hiep hiep hoera! Ik schreef een ode aan hem, omdat hij dat verdiend. Ik ben zijn kleine meisje en dat zal ik altijd blijven. Een echt papa’s kindje zoals vele moeders wel zullen herkennen met dochters. Al kan dat ook anders zijn natuurlijk. Voor mij gaat dat dus echt op 😉

Ben ik een loedermoeder?
Degenen die mij al langer volgen, weten dat ik dol ben op lijstjes. Dit was er ook zo eentje. Vragen die een loedermoeder zouden kenmerken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het best wel mee valt.

Mama vertelt: als zwanger worden niet lukt
Het was een hele eer om het verhaal van Deborah te mogen delen. Op haar instagramaccount Beschuitzondermuisjes, deelt ze haar verhaal. Neemt ze haar volgers mee in de wereld van IVF. Iedereen hoopt vurig dat ze snel een positieve test in handen mogen hebben. Een jong stel met een grote kinderwens.

Mama vertelt: Sylvia, mama van Mila
Sylvia ken ik nog uit de tijd van de basisschool. Sinds een aantal maanden hebben wij weer contact en dat is zo ontzettend leuk 🙂 Haar dochter Mila is bijna twee jaar en een heerlijk meisje. Ze kunnen zo lief spelen samen. Ik vond het erg leuk dat Sylvia haar verhaal wilde delen. Want haar bevalling en kraamtijd waren op zijn zachtst gezegd vreselijk.

Ik vind het ontzettend leuk dat mijn rubriek het zo goed doet. Je kunt trouwens nog steeds mee doen. Stuur een mailtje naar: mamametpassie@gmail.com. Mag een eigen verhaal zijn, maar ook het invullen van de standaard vragen.

Wat vond jij het leukste artikel om te lezen? En welke had je nog niet gelezen?

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  2 mei 2016 at 15:31

  Oh die terrorsprong wat duurt dat lang hé. Pff slaaptekort allover
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Plog #5. Zondag naar Intratuin, Riverdale Outlet, Ikea.My Profile

 • Reply
  Eline
  3 mei 2016 at 09:14

  Dat verhaal van die glazenwasser blijft geweldig!
  Eline onlangs geplaatst…5 dingen die je niet meer draagt nu je mama bentMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd