Kletspraat, favoriete blogs van de maand februari!

Vandaag weer kletspraat over jullie favoriete blogs van de maand. En natuurlijk ben ik nieuwsgierig wat jij de leukste blog vond om te lezen en of er nog blogs tussen zaten die je niet gelezen had.

PLOG: Onze bruiloft
Als je zo ontzettend veel foto’s hebt als wij, dan ben je zo uren verder. Mijn hart smolt weer opnieuw bij het zien van onze bruiloft. Wow, wat een waanzinnige dag en dat vonden jullie blijkbaar ook, want hij is maar liefst bijna 700! keer gelezen. Stiekem ben ik heel nieuwsgierig of ik mijn jurk nog pas. Binnenkort van de zolder halen en een blogje over plaatsen of niet. Wat vinden jullie?

Als eczeem je leven beheerst
Het beheerst mijn leven nu niet meer zo erg als twee jaar geleden. Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal met bijbehorende foto’s zou delen. Toch besloot ik het te doen, want al is er maar één persoon die baat heeft bij mijn verhaal, dan is dat het helemaal waard geweest. Ik kreeg een bericht van een man die mijn verhaal heeft gelezen en het adres van de praktijk wilde weten. Ik hoop dat hij net zo blij is als ik was toen ik hoorde waar het door kwam. En lieve Nicole van Everyday-life deelde haar vijf favoriete blogs en ik stond daar tussen. Een hele eer!

PLOG: Visite, ondeugend en gezelligheid
Fotoblogs doen het dus echt heel goed. En zo interessant zijn mijn dagen nu ook weer niet 😉 Dit was overigens wel echt een hele leuke dag! Want mijn nichtje kwam langs met haar zoontje en we hebben heerlijk bijgekletst over haar bruiloft en de kids.

Hoe denkt Stephan echt over borstvoeding
Stephan heeft mij gesteund vanaf het moment dat ik thuis kwam van de informatiebijeenkomst over borstvoeding. Ik zei: “Schat ik ga borstvoeding geven en misschien zelfs wel kolven op het werk.” Hij antwoordde: “Ik dacht al dat je dat zou zeggen, ik sta achter je.” Het leek mij leuk om te delen hoe Stephan echt dacht over borstvoeding aan de hand van een tag.

Met baby vs. zonder baby
Dat je leven er anders uit ziet met baby dan zonder baby dat snapt iedereen. Toch had ik mezelf niet voor kunnen stellen hoe het zou zijn. Ik deel een aantal momenten uit ons dagelijks leven hoe dat was zonder Naomi en hoe dat nu is met Naomi.

Je gaat zeker binnenkort stoppen met voeden?
Zo’n irritante vraag vanwege de ondertoon bij sommige mensen. Vragen moeten mensen zeker doen en ik geef ook antwoord, maar stop met die ondertoon. Deze vraag kreeg ik eigenlijk al tijdens mijn verlof, toen rond de 6 maanden en rond de 9 maanden kwam hij weer terug. Ik schreef het van mij af en deelde wanneer ik denk te gaan stoppen.

Tien jaar geleden…
Een blog die eergisteren online kwam. Blijkbaar vonden jullie mijn foto van 10 jaar geleden voldoende trigger om deze blog te lezen. Ik heb hem met plezier geschreven, maar moest flink graven hoor hoe mijn leven er toen uit zag. Benieuwd hoe mijn leven er over 10 jaar uit ziet, dan ben ik 35.

Drie dingen tag
Een blog waarvan ik verbaasd ben dat hij in de top 10 staat. Jullie leerden mij weer iets beter kennen. Wellicht maakt dat, dat jullie zulke blogs graag lezen 😉

A relationship that lasts
Valentijnsdag! En natuurlijk moest ik daarin een kleine ode aan mijn knappe man brengen!

Als eczeem je leven beheerst (2)
Vervolg op het eerste deel, maar dit keer deel ik foto’s van mijn huid uit die tijd. Heel spannend, want daar voelde ik mij het kwetsbaarst.

Wat vond jij de leukste blog om te lezen? En welke had je nog niet gelezen?

Liefs Angela

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  demallemolenmoeder
  1 maart 2016 at 06:12

  Leuk zo’n overzicht. Ik verbaas mij zo nu en dan ook dat een artikel/blog zó goed aanslaat en ik het niet had verwacht. Een plog vind ik altijd leuk.

  • Reply
   Angela Lodder
   1 maart 2016 at 20:08

   Thanks! Ja he, ik hou ook van plogs van anderen hihi.

 • Reply
  Nicole
  1 maart 2016 at 07:01

  Leuk overzicht! Mijn favoriet weet je al 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Macey Hensley (6) weet ALLES van Amerikaanse presidentenMy Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  1 maart 2016 at 08:12

  Die over de borstvoeding en jullie bruiloft vond ik het leukst!
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Tagging Tuesday: de 10 jaar geleden tagMy Profile

 • Reply
  Saskia
  1 maart 2016 at 09:15

  Ik vond het artikel waarover je vertelde van je eczeem een waardevol artikel omdat het zo eerlijk en oprecht is geschreven. En ik vond de plog van je bruiloft super leuk uiteraard 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Ik voelde mijn baby niet meer bewegenMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   1 maart 2016 at 20:09

   Dankjewel voor je reactie! Ik ben blij dat ik hem geschreven heb. Hihi bruiloften zijn altijd leuk he 😀

 • Reply
  Wilmaaa
  1 maart 2016 at 09:36

  Ik vond het leuk om foto´s van jullie bruiloft te zien 🙂

  • Reply
   Angela Lodder
   1 maart 2016 at 20:09

   Ik ben ook dol op bruiloft foto’s van anderen, dus ik snap je 😀

 • Reply
  Dorien
  1 maart 2016 at 14:47

  Ik ben dol op plogs en jouw plog was dan ook echt één van mijn favoriete deze maand! Leuk overzicht zo! En handig om terug te kijken wat ik gemist heb!

  • Reply
   Angela Lodder
   1 maart 2016 at 20:10

   Thanks Dorien! Leuk dat je mijn plog één van mijn favorieten vond deze maand en dat je het handig vindt om mijn blogs terug te kijken. Ik heb even gespiekt op jouw website, leuk om weer een nieuwe blog te leren kennen!

 • Reply
  Charlotte
  1 maart 2016 at 19:05

  Liefde voor bruiloft foto’s! 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Als ik geen juf was dan…My Profile

 • Reply
  Nathalie
  8 maart 2016 at 08:03

  Leuk, ik ben benieuwd of je jurk nog past.
  Nathalie onlangs geplaatst…Review + Winactie: Ergonomische Attipas loopschoentjes voor de eerste stapjesMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   8 maart 2016 at 09:12

   Dankjewel. Ik ga hem eens passen van het weekend! 😉

 • Reply
  karlien
  9 maart 2016 at 15:45

  Tof zo’n overzicht. Grappig is dat hè, dat het lang niet altijd goed in te schatten is welke blogs het wel en niet “goed” gaan doen.
  karlien onlangs geplaatst…Kelly Fashion CoffeeMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   9 maart 2016 at 15:57

   Dankjewel! Ja he, soms ben je maar heel kort met een blog bezig (die van gisteren bijvoorbeeld) en die wordt dan meteen 350 keer bekeken in 5 uurtjes tijd en een blog waar je dan echt hard aan gewerkt hebt die wordt dan ‘maar’ 150 keer bekeken.

  • Reply
   non owners auto insurance quotes Buffalo NY
   5 augustus 2017 at 01:28

   Now how about the people posting the videos getting a referral fee? As it looks here, companies get to make money on the consumer once again while the consumer does most of the work to make the videos. :(Great for Google (who owns YouTube). Not so good for the wallets of the rest of us. At least with Amazon, I can create a page of books and get a cut of purchases made through my site.Let your creativity help everyone, not just the bottom line of the mega-corps.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd