Kletspraat en deze blogs vonden jullie het leukst januari

De eerste maand van het jaar zit er al weer op! Het bloggen op vaste dagen vind ik heerlijk. Als het dan een week heel druk is en ik nauwelijks tijd heb om te schrijven, ligt er geen druk op mijn schouders. Hoe fijn is dat! Ik had overigens nooit gedacht dat ik fan zou worden van Google Analytics. Tof om te zien dat mijn website groeit en mijn blogs gelezen worden. Big thanks to you! De ene blog doet het natuurlijk beter dan de andere. En soms doet een blog het veel beter dan ik eigenlijk had verwacht, dat is nog leuker! Ik hou van overzichten en daarom deel ik iedere maand de tien blogs die jullie het leukst vonden om te lezen. Mocht je een blog gemist hebben, dan kun je hem eventueel alsnog lezen. En bij iedere blog even een kort kletspraatje over het hoe en waarom van die blog.

Roomtour door Naomi’s kamer
Ik vind het altijd enorm leuk om babykamers van anderen te zien. Een kijkje in de slaapkamer van onze dochter kan dan niet achterblijven natuurlijk!

En, slaapt ze nu al door?
Dat doorslapen is een dingetje he. Iedere ouder wil dat haar kind doorslaapt, daar word je zelf ook een leuker mens van! Naomi slaapt nu 7 van de 10 keer door, ik ben zo trots!

Plog: een dag uit het leven van Naomi
Ik ben dol op plogs van anderen, dus ik wilde er ook eentje doen. Ik had een blog klaar staan over het ritme van Naomi. Vrij saai zonder foto’s en zo ontstond deze plog. Ga ik dit wekelijks of maandelijks doen? Nee, ik vond het leuk, maar eerst eens leren om mooie foto’s te maken. Fotograferen is zo makkelijk nog niet! En op de een of andere manier zijn mijn weken niet zo bijzonder als die van anderen. Ik werk, ik verzorg Naomi, doe het huishouden en af en toe gaan we eens op pad. Niet heel erg bijzonder. In plaats van een wekelijkse plog een af-en-toe-plog. Ook leuk toch?

Shoplog Naomi
Ook een blog met veel foto’s, maar dan in de vorm van shopitems! Deze ga ik weer doen als ik geshopt heb, maar dan presenteer ik de kleding op een andere manier. Al doende leert men zeggen ze toch?

Afvallen als dat niet moet
Zo lief hoe jullie met mij meeleven. Ik baal er ontzettend van dat ik aan het afvallen ben. Met de kerst heb ik mezelf volgegeten, mensen komen kilo’s aan, maar ik niet. Gewicht is nu redelijk stabiel, maar nog geen hoogvlieger. Nog 4,5 maand en dan komt er aan mijn borstvoedingsavontuur een einde. Mijn gewicht zal niet snel stijgen, maar dan verbrand ik in ieder geval geen extra calorieën meer 😉

Ik ga nooit… zeven bekentenissen over het moederschap
Een ideaalbeeld van het moederschap had ik niet. Maar ik had wel mijn woordje klaar over een aantal zaken met betrekking tot het moederschap. Daar kwam ik toch mooi van terug! Voor veel moeders was het herkenbaar, stiekem was ik daar wel blij mee!

Waar waren wij voorheen zo druk mee?
Jep, het leven met een baby is toch heel anders. Het is genieten, maar soms ook lastig. Stephan en ik vroegen ons oprecht af waar we voor Naomi zo druk mee waren. Want ik vond dat we toch een vrij druk leven hadden. Het kan dus nog drukker, maar het is ook veel leuker!

Moeders op oorlogspad
De Mommy wars tag! Bijna iedere mamablogger vulde deze in. Onderwerpen waar moeders ellenlange discussies over voeren. Borstvoeding of flesvoeding? Laten huilen of niet laten huilen? Enzovoorts… Ik vulde hem uiteraard ook in!

Als we elkaar weer zien
Ik miste mijn opa en oma. Ik had hen zo graag bepaalde dingen willen vertellen. Dit gevoel heb ik niet constant, maar tijdens nieuwsjaarsdag kwam dat gevoel weer. Ik had hen zo graag willen vertellen dat Stephan en ik papa en mama zouden worden. Ik schreef het van mij af in deze blog.

De achtste maand van Naomi
Onze kleine deugniet was alweer 8 maanden. Tijd voor de maandelijkse update op mijn website. We brachten een bezoekje aan het consultatiebureau en ik deelde haar lengte, gewicht, ontwikkelingen enzovoorts. En natuurlijk de maandelijkse foto’s 🙂

En nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig. Zaten er nog blogs bij die jij niet gelezen hebt? En welke vond jij het leukst om te lezen?

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  2 februari 2016 at 11:11

  Leuk, ik heb ze allemaal gelezen 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd