Een kerstpakket voor mij als blogger

December is voor veel mensen de maand van cadeautjes en natuurlijk de kerstpakketten op het werk. Als blogger krijg je geen kerstpakket, die zul je dan toch echt zelf moeten kopen. Linda van Mamaliefde.nl heeft daar iets tofs voor bedacht, namelijk: Een kerspakket geven als bloggers onder elkaar. Tof he!?

Nu is bloggen niet mijn werk, maar voor velen is dat het wel en aangezien het hard werken is, verdient dat ook wel een kerstpakket hoor. Ik mocht een pakket samenstellen voor Marije van Mrsmama.nl. Ik volgde haar al een tijdje via Instagram en we zitten samen in een whatsapp groepje voor bloggers in West Nederland. Ze was voor mij geen vreemde, dus extra leuk om er dan een voor haar samenstellen. Zij is dit jaar mama geworden van een prachtige zoon Fons. Benieuwd wat ik voor haar kocht? Bekijk het op haar website.

Mijn kerstpakket
Ik ontving mijn pakketje van iemand die ik al ruim twee jaar ken. Iemand die ook niet geheel vreemd is voor jullie, aangezien zij wel vaker in mijn blogs voorbij is gekomen. Het is Jodi van Liefthuis.nl. Zo leuk dat zij juist voor mij cadeautjes uit mocht zoeken en kijk vooral ook even wat zij heeft gekregen, want ze vertelde dat het supergaaf was wat ze had gekregen. Ik ben zelf ook nieuwsgierig naar die van haar. 🙂 Kijk gezellig mee naar mijn cadeautjes.

img_20161210_130638

 

Heel kerstachtig ingepakt he? Zo leuk. Ze had op ieder cadeautje ook een leuk tekstje geschreven, zoals je kunt zien 🙂 Ik kon niet wachten om het pakket uit te pakken. TROMGEROFFEL!

img_20161210_141814

Heel leuk pakket. Ik ben dol op notitieboekjes, ik heb nu weer een hele voorraad. Het tekstje op de voorkant past ook echt bij mij haha. Chocolade is altijd goed, jammie 🙂 De kaarsen worden hier veelvuldig gebruikt en zijn dus ook al op, tijd voor nieuwe. De mok vind ik zo lief, die woorden heb je als mama soms gewoon nodig, zo waren de woorden op het kaartje ook heel lief. Ik ben dus heel blij met mijn cadeaus. Dankjewel lieve Jodi, ik bedank je hier nogmaals!

 

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  jodi - liefthuis
  18 december 2016 at 16:50

  Graag gedaan, lieve Angela. Vond het mega leuk dat ik voor jou iets mocht samenstellen.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve Roosje…- Ik zag een prachtig mini meisje, tussen alle slangetjes en buisjes…My Profile

 • Reply
  MetMirjam
  18 december 2016 at 19:31

  Wat een verwennerij ook! Die kandelaars zijn leuk zeg!
  MetMirjam onlangs geplaatst…De Mamablog Kerstswap | Een kerstpakket voor mamaMy Profile

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  18 december 2016 at 19:59

  Wat leuk zeg`!!!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Op zoek naar de ideale autostoelMy Profile

 • Reply
  Fleur
  18 december 2016 at 22:29

  Wat een leuk pakket! Mug cake, mmmm
  Fleur onlangs geplaatst…Unboxing Mamabloggers KerstSwap 2016My Profile

 • Reply
  Volgmama
  19 december 2016 at 05:37

  Wat een leuke kandelaars. Tof hoor! Fijne feestdagen!
  Volgmama onlangs geplaatst…Unboxing the #mamabloggerskerstswap 2016My Profile

 • Reply
  Mathiske -gelukineenrompertje-
  19 december 2016 at 13:54

  Mooi die kandelaars!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…*Kerst Blog Challenge* De ramen decoreren.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd