Kerstfavorieten

December is een heerlijke maand vol met gezelligheid in huis. Lichtjes, een kerstboom, kaarsjes, lekker eten en mooie samenkomsten in de kerk. Vandaag geef ik antwoord op mijn kerstfavorieten.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Poeh meteen al een moeilijke vraag! Ik vind het heerlijk om naar Skyradio te luisteren, maar mijn favoriete kerstliedje is toch wel “Stille nacht, heilige nacht”. Ik vind het altijd prachtig klinken tijdens de kerstnachtdienst in de kerk.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb niet echt een favoriete kerstfilm, maar als ik echt moet kiezen: The Grinch. Vroeger vond ik deze best wel eng, maar de boodschap is zo mooi: Kerst is veel te commercieel geworden, je hebt alleen je familie nodig. De missie van Grinch is mislukt door alle spullen te pikken, maar zelfs hij viert uiteindelijk kerst in het dorp. Aaaagh! En natuurlijk blijft Home Alone leuk om te kijken.

Wat staat er bovenaan je kerstverlanglijstje?
Wij geven met kerst geen cadeaus aan elkaar, dus ik heb geen kerstverlanglijstje!

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Oeh smokey eyes lijken me geweldig! Maar ik heb geen idee hoe ik dat doe haha. Ik draag wel make-up en vind het ook leuk om ermee te oefenen. Maar of die smokey eyes mij gaan lukken?

Wat draag je met de kerst?
Dat weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik ga niet speciaal shoppen. Er hangt vast wel iets in mijn kast dat ik kan dragen voor de kerst.

Speel je liever buiten in de sneeuw of geniet je liever binnen van een kop warme chocomelk?
Mag het ook allebei? Ik hou van sneeuw, maar dan niet die versie dat het snel smelt en het vies is. Helaas komt dat hier vaker voor dan de mooie versie zoals je hem kent in Oostenrijk! En uiteraard warme chocolademelk met heel veel slagroom en om het af te maken strooi ik er wat cacao overheen! Jammie!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Wakker worden op eerste kerstdag en zien dat er buiten een flink pak sneeuw ligt. Gezellig ontbijten met Stephan en de kids. Ons mooi maken en als gezin naar de kerk om te vieren dat Jezus is geboren. En daarna met familie gezellig samen zijn, eten en veel lachen!

Heb je een echte of een neppe kerstboom?
Wij hebben onlangs een neppe kerstboom. Hij staat heel mooi in huis! Ben er blij mee, maar wellicht over een aantal jaren een iets grotere of toch weer een echte.

Wat voor kleur ballen zitten erin?
Goudkleurige ballen! Love it!

Wat is jouw favoriete kerstfilm? Ik lees het graag bij de reacties. 

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Angela Lodder
  11 december 2015 at 20:19

  Jaaa heb er zo zin in! 😀 Klopt hoor Do, maar ik vind ze zoooo mooi die kerstbomen van jullie 😉

 • Reply
  Angela Lodder
  11 december 2015 at 20:20

  Ook jullie eerste kerst, zo bijzonder! 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd