Jongensnamen die het niet zijn geworden

Welke meisjesnamen het niet zijn geworden, kun je hier lezen.  Vandaag hét lijstje met de jongensnamen die het niet zijn geworden toen ik zwanger was van Daniël. En de naam die we hadden voor Naomi en het dus ook niet werd!

Ezra
Lof it! Stephan dus niet… Ik vind het een toffe naam en de betekenis is ook mooi. Het betekent namelijk: behulpzaam. Maar het werd hem niet.

Boaz
Nog eentje die Stephan echt niet bij ons vond passen. Een echte bijbelse naam, dus ik vond het een goede kanshebber ook. De naam betekent: in hem is kracht. Heel mooi!!

Thijs
De naam die we tijdens mijn eerste zwangerschap hadden. Wij wisten niet of we een zoon of dochter kregen. Thijs vind ik een hele toffe naam. Stoer en lekker Hollands. Hij viel af, omdat we toch graag een bijbelse naam wilden, aangezien Naomi ook een bijbelse naam is.

David
Deze naam vind ik heel mooi. Hij heeft een tijdje op ons lijstje gestaan. Goede tweede keus, maar dat is natuurlijk niet goed genoeg!

Daan
Dit vond ik dan weer minder. Stephan vond het wel leuk zo kort, maar ik voelde er heel weinig voor.

Nu hebben we natuurlijk gekozen voor Daniël. Zijn vrienden gaan hem vast Daan noemen, maar dat is dan maar zo haha. Ik blijf hem de rest van mijn leven Daniël noemen. Dat is de naam die bij hem hoort. Deze naam past bij hem!

Welke jongensnamen stonden er bij jullie op het lijstje?

De foto bovenaan dit artikel komt van Shutterstock.

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Machlien
  1 december 2018 at 08:54

  Oh haha ik vond Ezra ook mooi, man niet zo en nu hebben we een Daniël 🙂

 • Reply
  Simone | LevenvanSimone
  1 december 2018 at 09:08

  Hier stonden Lucas en Thomas in de top 3. Uiteindelijk Joas geworden. Dat paste helemaal binnen de “eisen”.

 • Reply
  Marieke
  1 december 2018 at 09:32

  Jefta stond bij ons hoog. Levi en Nathan bij mij ook. Aron vonden we ook heel leuk en goed bij Elin passen. Maar mijn zusje was ons voor. Uiteindelijk is het Joas geworden.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd