Jongenskleding shoppen moeilijk? Nee joh!

Het is algemeen bekend dat er voor meisjes veel meer kledingwinkels zijn. Dat zie je zelfs bij volwassenen nog terug. Hoewel ik dacht dat het voor jongens heel moeilijk zou zijn, vind ik het eigenlijk wel makkelijk. Kleding voor jongens shoppen is nog leuk ook!

Zo simpel
Een (spijker)broek, een t-shirt, shirt met lange mouwen, een blouse, een jas en schoenen. Meer heeft een jongen niet te kiezen, ideaal! Ik heb nooit een discussie met Daniël over een broek, hooguit de kleur 😉 Bij Naomi is het soms een broek, dan weer een jurkje of een rokje. Ze heeft een tijd gehad dat ze helemaal geen broeken wilde dragen, best lastig. Dat heb ik met Daniël dus niet.

Weinig keuze of niet?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel mee vind vallen. In mijn ogen is er keuze genoeg. We combineren hier vaak wat duurdere met goedkopere items. Ik ben fan van Tumble, BlueSeven, Zara, HEMA, Shoeby en Z8. Echt naar merken kijk ik niet. Ik koop voor Daniël voornamelijk wat ik echt leuk vind. Ook tweedehands wil ik nog weleens wat kopen. Op schoenen bespaar ik nooit, die zijn altijd nieuw.

De trends in kinderkleding voor jongens
Je ziet veel kleuren zoals mosgroen, kobalt, roest en roodkleuren. Zo tof! Ik vind vooral kobalt en roestkleuren echt heel gaaf. Staat Daniël ook enorm goed. Verder zie je toch wel veel bont, ik vind dat iets minder bij jongens. Ook tweedstoffen vind ik niet zoveel, maar zie je dit seizoen veel. Verder zijn ruitjes weer helemaal hot.

Waar koop jij kleding voor jongens?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd