Inrichting personaliseren met fotobehang

Ik ben fan van behang, omdat dit je interieur een andere look geeft. Alleen maar gladde muren of gespachtelde muren met een kleurtje is toch een beetje saai. Beneden hebben wij dit wel en dat vind ik fijn. Het geeft voor mij rust. Al zou ik op een kort muurtje best een tof printje of fotobehang willen. Op de kamers van onszelf en de kinderen hebben we behang. Toffe printjes, maar over fotobehang had ik nog nooit nagedacht. Als ik het opnieuw mocht doen zou ik toch iets anders kiezen. Ik laat zien wat ik tof vind voor vier plekken in ons huis.

Onze slaapkamer

Nu hebben wij donkerbruin behang met aan de ene kant streepjes en aan de andere kant retro behang. Een printje die ik niet zo snel zelf had uitgekozen, maar toch blij ben dat de verkoopster hem adviseerde. Als ik onze slaapkamer opnieuw zou doen, zou ik iets anders kiezen. De slaapkamer lichter maken en echt een gevoel meegeven van rust en vrijheid. Dat gevoel ervaar ik op het strand waar wij nog geen 5 minuten vandaag wonen. Zoiets als deze:

Fotobehang op het strand

Slaapkamer Daniël

Daniël is gek op tractors, vrachtwagens en auto’s. Nu heeft hij een tof behangetje met auto’s en sterren en aan de andere kant driehoekjes. Ik kwam dit toffe fotobehang tegen van een tractor. Daar word hij heel erg blij van:

Slaapkamer Naomi

Onze kleine prinses die een gave meidenkamer heeft. Maar ik weet zeker dat als ik haar dit fotobehang laat zien, ze zo om is. Dit is toch ook te schattig!

Beneden op het kortste muurtje

Wat zou ik dit gaaf vinden in onze woonkamer! Ik ben al heel lang verliefd op dit prachtige schilderij: de nachtwacht. Als klein meisje las ik daar ooit een boekje over op school en sindsdien wilde ik hem ooit echt zien. Zo’n 6 jaar geleden heb ik hem dan ook voor het eerst gezien. Zo indrukwekkend en schitterend.

Heb jij (foto)behang thuis? En wat vind jij een toffe print?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd