Ik zocht via Google. Nieuwsgierig waar ik op uit kwam?

Google, wie kent het niet? Tijdens mijn zwangerschap googlede (schrijf je dat zo?) ik er op los en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Als ik ergens naar op zoek ben of iets niet weet, dan is dat mijn beste vriendin. En eigenlijk stelt Google mij nooit teleur. Behalve dan in je zwangerschap, want dan kun je Google beter vermijden….. Wat zocht ik laatst via Google en waar kwam ik op uit?

Hoe verwijder je stickers op glazen en borden?
Ik heb er altijd zo’n hekel aan. Die stickers op je glazen en borden. Ik krijg ze er nooit vanaf, tot ik laatst de website van Comfortsnacks vond. Zij had twee tips die echt werken!

Uitstapjes met een baby
Per toeval kwam ik op de website van Kidzblogger. Zij deelt heel veel leuke uitstapjes die je kunt doen met je kinderen. Zeker een aanrader als je oudere kindjes hebt.

Tips voor opbergen oorbellen
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb een hoop sieraden en ik zie door de bomen het bos het niet meer. Met name met mijn oorbellen. Het zit maar los in een bakje en ik kijk er niet eens naar. Toen vond ik een DIY (Do It Yourself) op Ladyjewelry die ik toch binnenkort eens moet gaan maken!

Tips autovakantie dreumes
Zoals jullie weten kochten wij een vouwwagen, want wij gaan met onze dreumes naar Zuid-Frankrijk over een maand of 3. Ik zocht naar tips voor een autovakantie en vond deze bij Wilmaaa.nl. Heel handig!

De zesde ziekte?
Zo zielig. Naomi is de laatste dagen goed ziek. Echt flinke koorts. Schommelt tussen de 39.0 en 39,8 graden. Ik dacht, misschien is het wel de zesde ziekte ofzo. Bij zoeken kwam ik uit op de website van Mama van Liam. Haar zoontje had dat een hele tijd geleden. Bij Naomi zie ik nog geen vlekjes, maar de koorts is ook nog niet weg. Toch goed om te weten hoe zich dat kan ontwikkelen uit het oogpunt van een mama.

Waar is avocado goed voor?
Dat ik een moeilijke gezichtshuid heb weten jullie waarschijnlijk al. Tenminste als je mijn artikel over eczeem hebt gelezen. Ik vind het altijd interessant om tips en weetjes te lezen over je huid. Ik stuitte op de website van Budgetella toen ik zocht waar avocado goed voor is. Ook voor je huid dus en vond er ook nog andere weetjes en tips. Handig!

Traktatie opvang
Naomi is laatst 1 jaar geworden en ik zocht inspiratie voor een traktatie. Sommige mama’s zijn heel creatief. Ik niet, maar ik had er toch iets moois van gemaakt al zeg ik het zelf. Een visje van een mandarijn. Toen ik zocht op leuke cadeautjes kwam ik op de website van Little Family of 3. Zij had er naast lekkere rozijntjes toch twee gave cadeautjes bij geshopt voor die kids. Wellicht iets voor volgend jaar, al is het dan wel een duurdere traktatie dan die mandarijnen en wat papier van mij…

En wat zocht jij laatst via Google en had je daar iets aan?

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2016 at 07:30

  Haha Google is my best friend!
  Nicole onlangs geplaatst…Frustratie: Laatste afleveringen van TV-seriesMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  28 mei 2016 at 08:35

  Ik zoek ook echt dagelijks dingen op via Google! Zo handig!
  Charlotte onlangs geplaatst…Beste schrijvers van Sesamstraat…My Profile

 • Reply
  Wilmaaa
  28 mei 2016 at 09:56

  Leuk artikel! 🙂 ik google ook echt alles 😉

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  28 mei 2016 at 13:02

  Ik ben meneer of mevrouw Google eeuwig dankbaar
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…8x de liefste, leukste en grappigste filmpjes van kinderen…My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd