Vaderdagtip | Ik zette mijn vader in het zonnetje met een mega wereldkaart

Mijn vader en ik zijn vier handen op één buik. Dat is al zo vanaf het moment dat ik geboren ben. Met de jaren werd die band alleen maar hechter. Ieder jaar plannen we een vader-dochterdag, zodat we echt een dag tijd hebben voor elkaar. Hij is een van de belangrijkste mannen in mijn leven en dat zal nooit veranderen.  

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn vader is al een tijd lang op zoek naar een mooi en groot schilderij voor boven de bank. Een zoektocht die niet heel makkelijk is. Een keer ving ik op dat hij een wereldkaart ook zo mooi vindt, er hangt er eentje bij mijn broertje in zijn huis.  Toen ik de vraag kreeg of ik iemand een van de vele wereldkaarten cadeau wilde doen, wist ik meteen aan wie.  In huis hangt al een foto op canvas van ons en één van Spitsbergen die Stephan maakte.

Verrast met een wereldkaart
Die lieve paps van mij vond het geweldig om een wereldkaart op wereldkaarten.nl uit te zoeken. Hij had wel even wat tijd nodig, omdat de keuze enorm was. Stuk voor stuk unieke wereldkaarten in verschillende materiaalsoorten. Denk aan canvas, aluminium, hout, behang enzovoorts. Er is altijd wel iets dat bij je past. Ze hebben maar liefst 90 verschillende wereldkaarten! Met wat hulp van mijn moeder kozen ze dus voor bovenstaande wereldkaart op canvas van 100 x 150 cm ter waarde van € 189,95. Een behoorlijk prijs denk je wellicht. Dat is het ook, maar dit is een van de grotere formaten. Mijn vader gaf aan: “Als je op zoek bent naar een schilderij in zo’n dergelijk formaat, dan ben je dat al snel kwijt met een lijst eromheen.” De afwerking is erg mooi, want de kaart loopt door aan de zijkanten van de canvas. Er kon ook gekozen worden voor een lijst om de canvas heen, maar dat vond mijn vader niet mooi. Het doek is van een goede kwaliteit en erg sterk. Ook de houten latten waar het doek op is gespannen ziet er goed. De kleuren van de kaart komen goed tot zijn recht in het huis van mijn ouders.

Shop nu met 50% korting
Profiteer nu direct van een megakorting bij met kortingscode VD18 ontvang jij maar liefst 50% korting op al hun wanddecoratie wereldkaarten! Een uitgelezen moment dus om jouw vader, schoonvader en opa eens in het zonnetje te zetten.

Zou jij een wereldkaart in je interieur hangen?

Credits foto: wereldkaarten.nl

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd