Ik gooi het roer om

Ik ben een groot voorstander voor het stellen van doelen. Een haalbaar plan maken om die doelen te realiseren. Of dit nu een spaardoel is voor het “als ik later groot ben kopen of bouwen we een vrijstaand huis”, die ene verre reis met kinderen, 3.000 volgers op instagram of 12.500 bezoekers in de maand op de blog. Welk doel het ook is, ik vind het heerlijk om ernaar toe te werken. De doelen zijn er, de plannen liggen er en ze leken haalbaar. Leken inderdaad…. 

Keuzes maken
Zoals jullie weten volgde ik vorig jaar het Mom-Me programma van Mompoint voor mezelf. The Next Level van The Confetti Collective voor mijn bedrijven. Dat gaf mij een enorme boost. Een ‘2019 bring it on’ mentaliteit. Heerlijk! En daar zit ik dan op de bank met betraande ogen. Wat ben ik aan het doen?!…. Dag balans die zo aanwezig was. Waar komt het dan door? Dat antwoord is zo simpel. Ik hoefde er niet eens over na te denken. Ik wil teveel in een te korte tijd. De onrustige avonden en nachten dragen er uiteraard ook aan bij. Net als die zere keel en verkoudheid. Het is voor mij wel een teken dat het anders moet.

Nieuw plan?

De doelen blijven staan en het plan ook, maar… ik ga mezelf geen dingen opleggen waar ik zelf onrustig van word. Ik dacht dat het prima te doen was. Toen ik het plan schreef, zat ik in een lekkere flow. Dus waarschijnlijk veroorzaakte dat mijn vertroebelde beeld. En nu? Het plan ga ik aanpassen naar een rustiger tempo. Dat vijf keer bloggen in een week, is voor mij niet haalbaar blijkt nu. Ik blog wanneer ik er zin in heb. Als ik zin heb om een avond op de bank te hangen, dan ga ik dat dus ook doen. Schrijven blijft een uitlaatklep, ik vind het heerlijk, maar zodra het een moeten is, dan werkt het niet. Dat is nu zo gebleken. Dus voor volgende week ziet het er in mijn planner van Flowplanners een stuk rustiger uit. Meer ruimte voor onvoorziene situaties, zoals die nachten…. Wil jij deze planner ook kopen? Gebruik de code MAMAMETPASSIE voor 10% korting. Ik werk nog steeds aan de doelen. Ik kom nog steeds mijn afspraken met klanten na, maar wel op een manier die haalbaar is.

Kom maar op

Ik kijk nog steeds uit naar 2019; kom maar op. Alleen soms vergeet ik weleens dat 24 uur werken, een blog runnen, schrijven voor klanten via angelalodder.nl en mijn gezin runnen een beetje veel is. Ik hou ervan met heel mijn hart, anders zou ik het niet doen. Maar de enige die zichzelf iets oplegt, ben ik dus zelf. Kom maar op, maar dan wel op mijn tempo. Een tempo dat past bij mij en mijn gezinsleven. Alles is in te plannen, dus ook het lezen van die 12 boeken in een jaar waar ik eerder over schreef. Maar who cares als het er uiteindelijk maar zes zijn. Ik heb er in ieder geval zes gelezen. Instagram vind ik ook een fantastisch medium. Ik bereik een grote groep vrouwen die op zoek zijn naar eerlijkheid rondom het moederschap. Dat vrouwen mij berichten dat ze het fijn vinden die open en eerlijkheid, dat vind ik geweldig. Echt is perfect niet waar? Maar ten koste van wat? Het hoort bij mijn bedrijf, bij mijn blog. Maar ook daarin moet ik een balans vinden die haalbaar is. Door het lezen van mijn eerste boek “Off” krijg ik zoveel nieuwe inzichten. Het lijkt wellicht alsof ik altijd online ben op instagram, maar niets is minder waar. Daar ga ik later meer over vertellen!

Bedankt voor het lezen. Ik moest het even van mij afschrijven. Nu is het uit mijn hoofd, doordat het op papier staat.

 

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Naomi
  31 januari 2019 at 17:10

  Goed bezig! Jij en je gezin voor alles! Ik snapte al niet hoe je het allemaal voor elkaar kreeg☺️. Wij wachten gewoon tot je weer in alle ‘rust’ blogs gaat schrijven. En eh… Tot die tijd sterkte met de nachten vooral ook!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd