Ik ben een heel ander mens

Als ik nu foto’s en video’s terugkijk vanaf september 2018, dan zie ik gewoon dat ik daar minder happy was. Ik had niets te klagen overigens. Ik heb een prachtige man en twee fantastische kids en een heel leuk leven, maar toch… ik straal niet. Mijn ogen zijn best leeg en het lijkt alsof ik er niet echt ben. Ik kan het niet beter uitdrukken dan dat. Overigens heb ik dat toen niet echt gemerkt hoor. Ik merkte wel dat werk mij meer energie kostte. Dat ik er niet meer echt voldoening uithaalde. Mijn moeilijke keuze om ontslag te nemen was de juiste keuze. Dat wist ik wel, maar goed je moet altijd maar afwachten hoe het echt uitpakt natuurlijk. Dat is goed gelukt!

Ik had er geen zin in
Ik was niet heel zichtbaar de afgelopen maanden op Mama met Passie. Natuurlijk kwam dat door mijn andere bedrijf, maar ook omdat ik het echt niet voelde. Ik had er echt geen zin in om mijn leven te laten zien als moeder. Hoe ik het allemaal aanpakte. Ik was gewoon moe en snapte oprecht niet waarom ik dat zou doen. Gek he? Want daarvoor was ik mega-actief! En Naomi vond het ook niet leuk trouwens, nog niet, dus je ziet vooral veel mij en stiekeme beelden van de kids haha.

Yes ik ben er weer
Sinds het coronagedoe zie je mij ook weer wat meer. Gewoon omdat ik het zelf heel leuk vind om weer te delen. Niet dat het heel bijzonder is, want alle dagen zijn hetzelfde haha. Het bloggen heb ik ook weer opgepakt en ik zit vol met ideeën. Genieten! Ik start mijn dag met het schrijven van een blog en dat is heel fijn. De ontspanning die ik weer nodig heb. Ik moet niets, dus ik schrijf wanneer ik inspiratie voel en anders niet. I know dat heb ik vaker gezegd en dan kwam het er ook niet van. Maar ik voelde ergens een verplichting om toch te schrijven en dat werkt niet. Dat heb ik nu echt losgelaten.

Best wel vreemd
Het is gek om te zien en ook vreemd om toe te geven: ik ben een heel ander mens. Ik voel mij anders en dat straal ik ook uit. Ik ben namelijk niet de enige die het ziet. Mijn beste vriendinnen noemden het van de week ook op de app. Enerzijds vanwege oude stories die ik deelde en anderzijds, omdat het ging over kledingkeuzes maken. Gaat alles perfect? Haha nee natuurlijk niet. Bij wie wel? Ik heb ook nog steeds momenten dat ik denk: pfffff weer een dag met de kinderen. Simpelweg omdat het nu extra pittig is. Maar goed dat hoort er ook bij. Ik ben verre van een perfecte moeder.

Ik heb mezelf wel echt gevonden, zo voelt het, en ik weet exact wat daar aan heeft bijgedragen:

1. Leven met God, nog bewuster dan eerst. Dank je wel lieve Carla en de meiden van de bijbelstudie.
2. Mij omringen met vrienden waar ik echt blij van word.
3. Kiezen voor het ondernemerschap.
4. Mijn blog tijdelijk links laten liggen.
5. Minder aanwezig zijn op social media met kids.
6. Spiraal eruit!

Deze versie van mezelf bevalt me wel moet ik zeggen 😉

Liefs Angela

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Lieke van Veen
  12 april 2020 at 21:39

  Je moet gewoon doen waar jij gelukkig & blij van wordt!
  Ik vind het nog steeds leuk om je te volgen en er hoeft echt niet elke dag een blog online te komen.
  Er zijn zoveel blogs dat het echt niet opvalt als je een dag niets schrijft.
  Je hebt wel echt een mooie lay-out nu.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd