Hot Mama Challenge: Uniek project van negen blogsters

De blogsters Tamara, Charlotte, Linda, Bregje, Geertje, Linda, Nicole, Channa en Nicole hebben De Hot Mama Challenge bedacht! We gaan van snot mama naar hotmama! En ik heb besloten om met hen mee te doen! Hieronder de informatie!

hotmamaWAT IS DE HOT MAMA CHALLENGE?
In onze omgeving krijgen we vaak het vooroordeel te horen dat wij als moeders alleen maar bezig zijn met ons kind. Daarin schuilt een kern van waarheid; kinderen vragen tenslotte een hoop tijd en energie. Maar wij zijn meer dan alleen moeder! Wij zijn ook jonge vrouwen met andere interesses, al vergeten we dat zelf misschien soms een beetje. Daarom nu dit project!
In een paar weken transformeren wij onszelf tot ‘hot mama’. Uiteindelijk zullen wij met de feestdagen er dus piekfijn uitzien. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verandering daarna ook doorgezet wordt.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Iedere week staat er een ander thema centraal en we hopen dat jij met ons mee doet! Op deze manier kunnen we elkaar allemaal steunen en helpen! Jullie kunnen elke week een passende opdracht uitvoeren die thuis uit te voeren is. Laagdrempelig en vooral heel leuk!
Jullie kunnen je ervaringen delen in een speciaal opgezette Facebook-groep en op Twitter  met onze hashtag #hotmamachallenge. Uiteraard hebben we ook Instagram Elke maandag komt er om 7:00 een blog online met nieuwe challenge! Ben je nieuwsgierig geworden? Vergeet dan niet morgen om die tijd op hun blogs te kijken.

WINACTIE
Als je fanatiek meedoet met onze challenge en ook foto’s en je ervaringen deelt op onze social media kanalen, kun je een geweldige prijs winnen! De meest actieve deelnemer belonen wij namelijk met een beautypakket ter waarde van ongeveer 200 euro, beschikbaar gesteld door een aantal van de challenge bloggers en Beauty Pillow . Naast dit beautypakket hebben we nog een leuke mini wedstrijd in gedachten om een heerlijk argan olie pakket te winnen! beschikbaar gesteld door Lovearganolie 

IK BEN NATUURLIJK HARTSTIKKE HOT
Ahum, nee dat vind ik niet van mezelf. Aangezien ik altijd make-uploos door het leven ga, omdat mijn huid het moeilijk kan verdragen, voel ik me niet altijd een hot mama met mijn bleke huid in de winter! Ik ga altijd netjes de deur uit naar mijn werk en op mijn vrije dag zorg ik ervoor dat ik niet de hele dag in mijn joggingsbroek en vest rondloop, maar om nou te zeggen dat ik er dan uitzie om door een ringetje te halen, nee dat dan ook weer niet. Als ik een avondje uit ga dan wil ik me nog weleens optutten. Maar het kan geen kwaad om ook eens doordeweeks wat extra aandacht aan mezelf te besteden! En dat zal mijn hubby vast ook erg leuk vinden!

Over deze uitdagingen zal ik gaan bloggen. Ik ben erg benieuwd wat het me gaat brengen! Doen jullie mee? Ik heb er zin in!

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  eigenwijsje2014
  1 november 2015 at 12:22

  Heel leuk dat je mee doet!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd