Hot Mama Challenge #7 – Is het gelukt?

Dit was het dan, de Hot Mama Challenge is afgelopen. In de afgelopen weken heb ik meer tijd genomen voor mezelf, geshopt voor mezelf en extra aandacht besteed aan mijn kleding, haarmake-up en sieraden. Is het gelukt om nét dat beetje extra te doen dan normaal?

De  #vansnotnaarhot is veelvuldig gebruikt door mij de afgelopen weken op instagram. Niet dat ik onder de klodders snot, spuug en poepvlekken zat van Naomi en ik liep ook niet rond als ma (f)lodder. Toch voelde ik me de afgelopen weken op de momenten dat ik nét dat beetje extra aandacht aan mezelf gaf, een stukje mooier en zelfverzekerder. En dat was wat de blogsters denk ik voor ogen hadden. Ik heb echt genoten van deze challenge.

Het heeft me bewuster gemaakt. Ik deed mijn haar de ene dag los, dan in een staart, in een knot of half opgestoken. Ik stifte mijn lippen wat vaker dan ik voorheen deed. Daarnaast trok ik nog iets vaker een rokje of een jurkje aan. Droeg andere sieraden dan normaal en bekeek mijn kledingkast met andere ogen. Welke combinaties kan ik maken en wat zou ik graag nog willen toevoegen?

Gisteren ging ik winkelen met mijn schoonmoeder en kocht ik drie nieuwe kledingstukken waar ik heel blij mee ben. Eén kledingstuk is voor de kerst, dus dat show ik over een aantal dagen en natuurlijk ook de kerstoutfit van Naomi. Ik kocht een leuk vest/jasje en een rokje. Ik droeg mijn trouwsieraden, een prachtige armband met echte bloedkoralen die ik van mijn oma kreeg toen ik 12 jaar was. Bij de andere outfit droeg ik mijn Mimoneda ketting. Wat vinden jullie van mijn outfits?

collage(4)

Klik op de afbeelding voor een duidelijker beeld

De challenge stopt, maar ik blijf zo doorgaan! Bedankt blogsters Lifes-about, meisje-eigenwijsjeBregblogtAukjeswereldSomamaThe Mommie DiariesEveryday-Life en Supermammies voor deze challenge!

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  21 december 2015 at 05:31

  Heel mooi! Dat vest/jasje vind ik heel gaaf!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd