Hot Mama Challenge #6 – Bling bling

In de afgelopen weken heb ik meer tijd genomen voor mezelf, geshopt voor mezelf en extra aandacht besteed aan mijn kleding, haar en make-up. Deze week was het alweer tijd voor de laatste opdracht van de Hot Mama Challenge. Deze stond in het kader van sieraden!

Ik heb veel sieraden, echt heel veel. En toch draag ik ze bijna niet. Mijn lade puilt over met allerlei soorten armbanden, oorbellen en kettingen. De reden dat ik ze niet draag is vrij simpel: ik heb een grijpgrage dochter die met haar lieve kleine handjes graag aan alles trekt wat ze maar kan vinden. Mijn haar, mijn bh-bandje en mijn oorbellen. Neemt niet weg dat ik natuurlijk naar mijn werk wel meer sieraden kan dragen. Dat had ik als doel voor de afgelopen week. Helaas heb ik daar niet veel van gebakken. Heb wel meer mijn oorbellen gedragen die ik geshopt had voor een eerdere challenge. En dat vond ik al heel wat! Armbandjes vind ik helemaal lastig om te dragen, ook op mijn werk. Ik vind het gewoon irritant als ik op mijn toetsenbord aan het typen ben haha. Verder had ik natuurlijk wel een ketting kunnen dragen, maar het zat nog niet goed in mijn systeem.

Er zijn een aantal sieraden die er uit springen, zoals mijn schitterende ketting met bijbehorende oorbellen die ik droeg op mijn trouwdag. I love it! Ik vind hem vrij over de top, dus niet echt geschikt voor naar mijn werk. En ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik het wel bij kan dragen, dus ligt het al een hele tijd in een mooie doos.

SAMSUNG CSC

De ketting met bijbehorende oorbellen. Deze set heb ik gekregen van mijn vader! Ik kwam thuis toen ik mijn droomjurk had uitgezocht en vertelde dat ik een mooie ketting had gezien, maar hem nog niet had gekocht. Hij zei meteen dat ik hem moest bestellen bij de Honeymoonshop!

46-1

En zo zag deze prachtige sieraden set eruit op de dag dat ik met de man van mijn leven trouwde!

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

Mijn look-a-like-Pandora armband. Een armband die ik nog steeds erg mooi vindt. Maar met typen dus totaal niet praktisch vindt. De eerste keer dat Stephan en ik weer op date gaan, zal ik hem dragen 😉

 

SAMSUNG CSC

Gekregen van mijn vader toen ik mijn eerste kerstgala had op de middelbare school in klas 2 Havo/Vwo. Wat ik erg bijzonder vindt is dat hij kleine gelijkenissen heeft met de ketting die ik van hem kreeg met mijn bruiloft!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maar wat draag ik dan wel?
Ik draag altijd knopjes in mijn oren (parels uit Mallorca) en mijn horloge. Ik voel me naakt zonder. Ja echt waar! Dit Guess horloge heb ik 5 jaar geleden gekocht en ben er nog steeds heel blij mee! En uiteraard draag ik mijn gouden trouwring met steentjes iedere dag. Daarnaast draag ik mijn zilveren verlovingsring ook nog!
Naamloos1.2.

Deze opdracht vond ik de lastigste van alle opdrachten. Ik ben niet echt een sieradenmens. Heb wel weer inzicht gekregen in de sieraden die ik heb en dat vind ik leuk! Ik ga proberen om wat vaker een ketting te dragen en andere oorbellen.

Dit waren ze dan. Alle opdrachten. Morgen krijgen we vast te horen dat we onze meeste ‘hotte’ look moeten showen! Dat ga ik dan natuurlijk ook doen en verder zal ik jullie vertellen wat deze challenge mij gebracht heeft 🙂

 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  14 december 2015 at 05:51

  Wat een prachtige trouwsieraden en die trouwfoto vind ik super gaaf!

  • Reply
   Angela Lodder
   14 december 2015 at 13:14

   Dankjewel Wilma! 😀 We hebben zo ontzettend veel foto’s, was lastig kiezen hihi 😉

  • Reply
   http://www.newcoinsgenerator.win/
   8 mei 2017 at 17:59

   Being somebody who is in the second group you mentioned, i want to be able to communicate with the people who watch my videos. At the moment though, the comment system is well & truly messed up! I don't know what you've done. But, over the past few days, it just doesn't work properly.If you want us to communicate, please give us back the main tool that enables us to do this.Please fix the comment system, thanks.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd