Hot Mama Challenge #4 – Shoppingtime!

Het is alweer week 4 van de Hot Mama Challenge! De opdracht van deze week is “shoppingtime” Deze week mag je jezelf verwennen met iets nieuws. Cadeautje van de goedheiligman 😉 Iets groots of iets kleins, het mag allemaal.

Shoppen
Schoenen, tassen, jassen, broeken, lingerie etc. ik hou er van! Met mijn beste vriendin ging ik altijd graag shoppen, zeker twee keer in een jaar deden we dit uitgebreid en hadden we een auto vol. Ik shop nog steeds graag, maar moet zeggen dat het toch anders is sinds ik getrouwd ben. Sindsdien ga ik wat bewuster met geld om. Het is niet zo dat ik helemaal geen kleding of andere dingen koop voor mezelf, maar ik bedenk wat ik echt nodig heb en dat koop ik dan 😉 Pasgeleden ben ik met mijn moeder naar Rotterdam geweest om te shoppen, dus kleding heb ik niet gekocht. Wat dan wel?

Iets wat manlief erg mooi vindt
En nee geen sexy lingeriesetje, dat koop ik voor mezelf als de borstvoedingsperiode over is, want die voedingsbeha’s zijn verre van sexy haha. Afijn, terug naar het nu. Heel erg lang geleden kocht Stephan voor mij oorbellen. VaIMAG4364n die mooie zilveren oorringen. Die vond hij altijd erg mooi staan. Ik had ze in verschillende maten, van klein naar groot. Ik heb ze al ontzettend lang niet meer. Waarom niet? Geen flauw idee. Laatst hadden we het er nog over dat hij die zo mooi vond, dus stiekem dacht ik dat hij ze cadeau zou doen met mijn verjaardag. Ik kreeg toen geen oorbellen, maar een prachtige luiertas! Toen ik deze opdracht voorbij zag komen wist ik meteen wat ik ging kopen: die mooie oorringen. Niet heel spectaculair dus, maar wel iets wat helemaal van en voor mij is en wat mijn man ook nog eens mooi vindt! Ik zeg opdracht geslaagd.

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd