Hot Mama Challenge #3- Haar

Het is alweer week 3 van de Hot Mama Challenge. Nieuwsgierig hoe ik de eerste twee opdrachten heb gedaan? Dat lees je hier en hier. De opdracht van deze week is “Haar!” Tijd om extra aandacht te besteden aan ons haar.

Mijn haar
Haar, het is een dingetje sinds ik bevallen ben. Toen ik zwanger was merkte ik dat mijn haar echt voller was en dat viel mijn kapster ook op. Sinds een maand of twee valt mijn haar echter uit… Echt overal ligt haar en als je een witte trap hebt in huis is dat erg confronterend haha. En waarschijnlijk doordat mijn hormoonhuishouding weer heel anders is, heb ik last van vet haar. Vreselijk! Met een goede shampoo van mijn kapster en om de dag wassen, kan ik het redelijk goed onder controle houden. Ik was mijn haar het liefst nog minder, maar voor nu gaat dat dus niet 😉

De extra aandacht
Ik las de opdracht op maandagmorgen nadat ik mijn haar al had gedaan. Wederom in een staart, want dat is zo lekker makkelijk. Als ik Naomi voed, dan grijpt ze namelijk naar alles wat er in de buurt is, dus haar los is niet zo handig… Ik besloot om iedere dag mijn haar anders te doen, dus ook los.

Hieronder een compilatie van de afgelopen week:
image

Ik heb mijn haar los gehad, met een clipje half opgestoken, in een knot, naar achter met een clipje en dan de voorkant wat opgehoogd en natuurlijk in een staart. De twee rechterfoto’s hebben me wel iets meer tijd gekost! Ik vond het wel erg leuk om er mee bezig te zijn, ik kan toch meer met mijn haar dan ik dacht!

Zo zag mijn knot er trouwens van boven uit..Handig zo’n donut!

knot

Vandaag besloot ik eens gek te doen en mijn krultang erbij te pakken! Best erg dat ik hem nooit gebruik, want erg goedkoop was hij niet 🙂 Ik moet nog wel even oefenen, maar ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind staan! image

Een aantal weken geleden werd mijn moeder 50 jaar. In de tuin hielden mijn ouders een feest en mams en ik besloten die ochtend door te brengen bij de kapper. Ik vond mijn kapsel toen zo gaaf, dat ik deze graag met jullie deel 😉
image

En wat vinden jullie? Opdracht geslaagd?

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  http://www.coinsgenerator.us/
  14 februari 2017 at 17:54

  I like the rec plex idea, housed with a bookstore, coffee shop, brew pub, or the like. I’d like to see a long term plan with focus on it being an asset to the community, not another interchangeable strip mall with chain stores rotating in and out. I think any plan should honor and preserve the original Nichols building and marry it with something new, similar to the Goodman center plan… This would gather the most support from the community I think. It could be a huge attraction for families.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd