Hot Mama Challenge #2- Me-time

Het is alweer week 2 van de Hot Mama Challenge. Nieuwsgierig hoe ik het vorige week heb gedaan? Dat lees je hier. De opdracht van deze week is “Me time!” Tijd om jezelf als mama eens te verwennen!

Mijn me-time moment
Toen ik maandagochtend op mijn verjaardag de opdracht las, werd ik meteen enthousiast! Op donderdag is Stephan altijd naar gitaarles met mijn schoonzus en daarna gaat hij zaalvoetballen, dus die avond kon ik daarvoor prima gebruiken! Zodra Naomi op bed lag, ging ik in de ontspan modus. Kijk en lezen jullie mee?

wpid-imag4182.jpg wpid-imag4171.jpg wpid-imag4167.jpg wpid-imag4168.jpg wpid-imag4166.jpg wpid-imag4186.jpg

Eerst mijn spijkerbroek en colbert uit, want daarin kan ik niet lekker ontspannen. Trainingsbroek en mijn heerlijk warme slobbersokken, zoals ik ze zelf noem, zijn er perfect voor!

Dan besluit ik een maskertje op te doen wat ik nog had liggen, komkommer op mijn ogen en ontspan. Niet makkelijk met schuivende komkommers een goede selfie te maken. Afijn, het is gelukt 🙂 Nadat ik mijn maskertje eraf had gehaald, kroop ik weer heerlijk op de bank met CHOCOLA, het tijdschrift Ouders van Nu! Ik heb daar sinds een aantal maanden een abonnement op en ik vind het een heerlijk blad om te lezen! Uiteraard kaarsjes aan, babyfoon in de buurt en genieten van de rust tot mijn knappe man thuis komt!

Benieuwd naar de derde opdracht, tot nu toe bevalt deze challenge mij prima! Doen jullie ook mee?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd