Hot Mama Challenge #1- Kleding

Pasgeleden heb ik mijn kledingkast opgeruimd, het was één grote bende, een doorn in het oog van mijn man (zijn kledingkast is supernetjes) en stiekem irriteerde ik me er ook mateloos aan. Tja dan zit er niets anders op dan hem helemaal leeg te halen en op te ruimen en dan komt ook het moment dat je sommige kleding echt even moet passen. Toen zag ik mijn donkergroene kokerrok voorbij komen. Vol goede moed trok ik hem aan, want ik zou hem vast weer passen. Echter….ik paste hem niet, tot grote irritatie van mij natuurlijk.
Ik kreeg hem wel dicht, maar ik durfde niet te gaan zitten. Kortom, ergens achterin mijn kast gelegd, die hoefde ik voorlopig even niet te zien. En toen las ik de eerste opdracht van de Hot Mama Challenge: “Maak van eigen kleding een outfit die je normaal niet zo snel zou dragen.”

Daar stond ik dan voor mijn kledingkast. Meestal trek ik een spijkerbroek aan, topje of truitje met een jasje of een vestje. En als ik een belangrijke bespreking heb of een bijeenkomst, dan komen de rokjes uit mijn kast tevoorschijn. Ik zie spijkerbroeken, truien, vesten, jurkjes met een rits aan de achterkant (totaal niet praktisch met het geven van borstvoeding), jasjes en DE KOKERROK. Mijn mooie donkergroene kokerrok die ik al ruim een jaar niet meer heb gedragen en die ruim een maand geleden eigenlijk niet paste. Durfde ik het nu aan? Het is een kledingstuk in mijn kast die ik nauwelijks draag, dus ik besloot het erop te wagen. Een zwart truitje, donkergroene kokerrok, zwarte panty, zwarte laarzen en een zwart jasje. Eén van mijn lieftallige collega’s was zo lief om mij op de foto te zetten. Het jasje ontbreekt, want Naomi had er net voordat ik weg ging, op gespuugd. Dan maar zonder jasje!

meOverigens zie je dat ik op deze foto mijn haar los heb, dat is zeldzaam. Het zit 98% van de tijd in een staart of in een knot. Dat is handig, omdat mijn dochter anders de haren uit mijn hoofd trekt.

Dit was challenge 1, op naar challenge 2!

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd