Hoera ik word tante!

Jullie konden het al horen in mijn Instagram stories vorige week, waarin ik vertelde dat mijn schoonzus en zwager een kindje verwachten! Eindelijk mochten we het vertellen 🙂 Het is zo gaaf, ik vind het zo leuk voor ze. Daarbij is het de eerste keer dat ik tante word, hoe gaaf is dat! Een neefje of nichtje voor Naomi, ik ben zo benieuwd. Mijn schoonzussen, zwagers en broertje zijn zo leuk met Naomi. Echt fantastische ooms en tantes waar ze een hoop lol mee heeft. Dat gaan wij dus ook krijgen, woehoe! Ik kijk naar een aantal dingen uit en die deel ik vandaag.

Mijn zwager en schoonzus als papa en mama zien
Dat lijkt mij zo ontzettend bijzonder. Ze zijn nu al samen een gezin, maar dat er dan zo’n klein lief meisje of jongetje in hun armen ligt. Ik krijg nu al tranen in mijn ogen als ik daaraan denk. Ik weet hoe bijzonder het is om moeder te mogen zijn en dat gaat zij ook gewoon meemaken. En mijn zwager wordt echt zo’n leuke papa, want met Naomi is hij al zo lief.

Knuffelen
Zoals mijn andere schoonzus (niet de zwangere schoonzus) zegt: “het duurt nog veel te lang voor we die kleine kunnen knuffelen”. Ik ben het helemaal met haar eens. Het duurt nog zoooo lang. Ik kan niet wachten om mijn heerlijke neefje of nichtje in mijn armen te hebben. Te knuffelen, over die kleine handjes en voetjes te aaien. SMELT!

De baby te zien opgroeien
Ik hoor zo vaak dat mijn schoonzus dan zegt: wow, wat is Naomi weer gegroeid zeg! Wij zien dat natuurlijk ook wel, maar het is anders als je iedere dag bij je kind bent. Zo zal ik mijn neefje of nichtje ook echt zien groeien. Verbaasd zijn dat het zo snel gaat en dergelijke. Heerlijk toch.

De lusten, maar niet de lasten
Die klinkt zo fout, maar je snapt vast wel wat ik bedoel. Wij doen alleen de leukste dingen met die kleine, hebben niet de zorgen van zware nachten of andere zaken. Neemt niet weg dat we hen uiteraard steunen en helpen waar ze dat nodig hebben. Ik weet hoe fijn dat namelijk is!

Mijn schoonouders met hun kleinkind zien
Dat hebben wij natuurlijk meegemaakt met Naomi. Maar om dit te zien, vanaf de zijkant als het ware, dat lijkt mij zo bijzonder. Een prachtig tweede kleinkind voor hen, wat een rijkdom weer. En natuurlijk ook voor de ouders van mijn schoonzus, hun eerste kleinkind.

Ben jij tante en wat vind jij het leukste daaraan?

De foto bovenaan dit artikel komt van Pixbay.

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlotte
  31 oktober 2016 at 08:43

  Het lijkt me zo leuk om tante te worden! Ik ben wel al tante van de 3 kindjes van de broer van mijn man, maar de oudste twee waren al geboren voordat ik in de familie zat en de jongste werd geboren toen ik de familie pas net kende, dus dat is toch anders. Ik zou het super vinden als mijn zus kinderen zou krijgen maar volgens mij wil ze geen kindjes. Helaas pindakaas dus ; -) Geniet lekker van het tante worden, van het verwennen en het knuffelen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary XXL: Een weekje Center ParcsMy Profile

 • Reply
  Nicole
  31 oktober 2016 at 14:13

  Gefeliciteerd! Ik heb zelf geen broers of zussen, dus echt tante zal ik niet worden helaas. Mijn man heeft wel twee broers en één van hen heeft 2 kindjes. Helaas zien we die bijna nooit. Ik word wel tante genoemd door de kinderen van mijn nicht.
  Nicole onlangs geplaatst…Help wat is ‘ie groot! #nieuweautoMy Profile

 • Reply
  Lisanne
  31 oktober 2016 at 16:15

  Leuk joh! Ik word rond Kerst voor het eerst tante, en ben zelf half februari uitgerekend.. samen zwanger met m’n zus dus, hoe leuk 😉

  Liefs

 • Reply
  MetMirjam
  2 november 2016 at 14:59

  Leuk! Het is echt zó leuk om tante te zijn! Ik heb echt een super band met de kindjes van mijn zus 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Tonijnpizza | Het aller aller aller lekkerste familiereceptMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd