Hoera, Naomi is 1 jaar!

Onze lieve, knappe, schattige, ietwat eigenwijze, vrolijke en ondeugende Naomi is jarig! Eén jaar alweer. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Wat een cliché he?! Maar zo waar!

Lieve Naomi,

Gefeliciteerd met je eerste verjaardag! Je bent gewoon alweer één lieve kleine schat. Wat een bijzonder jaar was dit. Een jaar waarin we jou mochten zien groeien van afhankelijk minimensje naar eigenwijze dreumes. En het was op alle vlakken een intens jaar. Vanaf het moment dat je geboren bent, ben jij de wereld voor papa en mama. Sinds jij er bent hebben zoveel dingen een andere lading gekregen. Andere dingen zijn zo onbelangrijk en vallen vaak in het niet.

Je bent een prachtig kind. Je bent uniek. Niemand, maar dan ook niemand is zoals jij. Je bent precies goed zoals je bent. Vorig jaar zat jij op dit tijdstip nog in mijn buik. Veilig en warm. Nu ben je al een jaar in deze grote wereld. Een wereld die God zo ontzettend mooi gemaakt heeft, waar jij onderdeel van mag zijn.

Wij mogen jou leren om het goede te doen voor je medemens. Leren hoe je het beste uit je leven kunt halen. Dat is mooi, maar soms ook beangstigend. We willen je voor zoveel leed behoeden in deze wereld, maar weten ook dat dat niet mogelijk is. Zo onbevangen als jij nog bent, blijf dat de rest van je leven. Probeer dat in ieder geval. Papa en mama zijn dat niet en menig volwassene niet.

Laat je niet kisten door de teleurstellingen, want lieve kleine schat, die horen bij het leven. Dat maakt je sterker, ook al zie je dat op sommige momenten niet. Je bent nog zo klein, maar het jaar is voorbij gevlogen. Weer een mijlpaal en er zullen nog vele mijlpalen volgen.

Ik draag je voor altijd, nu nog letterlijk, maar er komt een tijd dat jij helemaal alleen wilt lopen en dan loop ik naast je. Houd ik je hand vast. En niet alleen je vader en ik, maar ook God loopt naast je. Altijd, ook als je Hem niet ziet. Juist op die momenten is hij er.

Lieve kleine schat, jij hebt mijn hart gestolen, vanaf het eerste moment dat ik je vastpakte. Op naar je tweede levensjaar meisje, waarin je nog meer mag leren en groeien. We kijken er naar uit!

Lieve Naomi, we houden zielsveel van je.

ikbid

Trip down to memory lane
De afgelopen weken ging mijn trip down to memory lane van start. Alle afspraken in het ziekenhuis, de draaipoging, de onzekerheid omtrent de groei van Naomi en de onverwachtse inleiding met 37 weken zwangerschap. Alles kwam voorbij. En vandaag is het dan de dag dat Naomi 1 jaar is. Om precies 14:54 uur is Naomi in de kraamsuites van het ziekenhuis ter wereld gekomen en wat was ze mooi. Vanaf het eerste ogenblik waren we verliefd. Ze was gezond, geprezen zij de Heer! Dankbaar voor een goede afloop van deze toch wel spannende zwangerschap.

Wat een prachtig en tegelijkertijd pittig jaar. Het ouderschap is een groot en waanzinnig avontuur. Wat een prachtige momenten en mijlpalen. De eerste keer lachen, zitten, brabbelen, samen fietsen, staan, langs de meubelen lopen, trapklimmen, groentehap en zo kan ik nog wel even door gaan. Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven en foto’s zeggen veel meer. Een jaar waarin we ontzettend veel foto’s hebben gemaakt. Maar dat zal iedere ouder wel herkennen. Zoals iedere maand een foto! Bijzonder om haar te zien groeien van een afhankelijk minimensje naar een eigenwijze dreumes. Vandaag staan we stil bij haar verjaardag. Eén jaar lieve lezers, ze is gewoon één jaar! Ik heb geen baby meer, maar een dreumes en wat voor één. Een prachtige dochter!

Naomi

 

 

Vandaag doen we het rustig aan. Er staat voor Stephan en mij een kappersbezoekje gepland en we gaan zwemmen! Morgen is het echt feest. Dan vieren we haar verjaardag met onze dierbaren. We kijken er naar uit!

Fijne dag allemaal! Om 14:54 komt er een extra artikel online vandaag! Dan is Naomi eigenlijk pas echt officieel één.

Zondag kijk ik trouwens terug op mijn eerste jaar als moeder. Deel ik al mijn hersenspinsels met jullie over hoe ik het heb ervaren.

Hoe vond jij het toen jouw kindje 1 jaar werd?

Liefs Angela

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nicole
  20 mei 2016 at 07:21

  Gefeliciteerd!!!!
  Nicole onlangs geplaatst…Help! Ik heb tips voor goede boeken nodig!My Profile

 • Reply
  Charlotte
  20 mei 2016 at 07:46

  Gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Fijne dag!
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog Primark!My Profile

 • Reply
  jodi - liefthuis
  20 mei 2016 at 11:07

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie tijd. Mooi zo alle foto’s achter elkaar.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Waar is mijn baby gebleven….slow down…My Profile

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  20 mei 2016 at 12:07

  Gefeliciteerd. Er zal vandaag een kaartje van ons op de mat vallen veel kleurt vandaag, ik zit nog even ernstig in de ontkenningsfase
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Wel of niet verhuizen? Naar een nieuwe domein naamMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   27 mei 2016 at 11:22

   Zo lief jullie kaartje. Nogmaals dank, echt heel tof! Haha lekker de struisvogelpolitiek toepassen 😉

 • Reply
  MetMirjam
  20 mei 2016 at 17:30

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dame!! Fijne dag vandaag en ook morgen!
  MetMirjam onlangs geplaatst…De leukste zomerjurkjesMy Profile

 • Reply
  Angela Lodder
  27 mei 2016 at 11:26

  Lieve allemaal,
  Bedankt voor de felicitaties!
  Liefs

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd