Hoera, Daniël 1 jaar!

Hieperdepiep….. HOERA! Onze mooie zoon is 1 jaar. Ik kan het gewoon niet geloven, want het voelt als gisteren dat hij geboren is. 

Lieve Daniël,

Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag lieverd! Een jaar geleden had ik nooit gedacht – wel gehoopt –  dat mijn hart groot genoeg was voor twee kindjes. Hoe heb ik dat ooit kunnen denken? Ik hou net zoveel van jou als van je zus. Onvoorwaardelijke liefde en dat is een overweldigend gevoel. Jouw moeder te mogen zijn. Je te zien opgroeien van baby naar een ondeugende dreumes. Het is fantastisch. Je bent een heerlijk mannetje. Zo vrolijk, ondernemend en ontzettend lief. Je hebt mijn hart gestolen. Qua uiterlijk lijk je enorm op je vader, die gelijkenis vind ik zo mooi. Je bent zo dol op hem en dat niet alleen, ook op je zus. Je adoreert haar, doet haar na en wil zo graag dingen met haar doen. Samen hebben jullie de grootste lol. Die momenten zijn goud waard.

Jij maakte ons een gezin van vier. Het was een mooi en ook een intens jaar. Wat hebben we genoten van al die ontwikkelingen die je door hebt gemaakt. Stiekem had ik gedacht dat je al zou lopen met je eerste verjaardag, je ging zo rap! Je loopt nog niet helemaal los, maar hebt wel de eerste paar stapjes gezet. Doe het lekker op jouw tempo mannetje. Ik zal altijd naast je staan en je aanmoedigen. Ik ben er voor je, wat er ook is.

Lief mannetje, onthoudt dat je uniek bent. God heeft jouw zo mooi gemaakt. Een stukje van mama en een stukje van papa. Ik ben benieuwd naar het komende jaar. Het jaar waarin je gaat lopen, waarin je echt gaat leren praten.Waarin we jouw karakter steeds meer naar voren zien komen. Dat je een eigen wil hebt, dat zien we nu al. Maar bovenal ben je heel lief, schattig en ondeugend.

Vandaag is het uiteraard feest! Maar zaterdag dan vieren we het echt oevers. Jouw eerste verjaardag, samen met de verjaardag van je zus. Ik heb er in in!   Op naar je tweede levensjaar!

Ik hou van je! Dikke kus mama

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd