Hoe gaat het nu eigenlijk?

Ik weet niet wanneer jij dit artikel leest, dus bij deze goedemorgen, goedemiddag of goedenavond. Het leek mij leuk om weer eens bij te kletsen. Gewoon alsof ik naast je op de bank zit en tegen je aan het kletsen ben. Heb je even voor mij? 

Weg met de telefoon
Ik doe dus mee met het go-mommy-go programma. wat ik eerder al vertelde. Dat brengt mij tot nu toe al zoveel inzichten en we zijn nu op de helft. Ik vind het heel fijn om eens bewust bezig te zijn met mezelf. En een van die inzichten is dat ik mijn telefoon thuis wat vaker verstop. Dat ik ongeveer op vaste momenten op mijn telefoon kijk. Ik merk, met name op de dagen dat ik met de kids ben, dat ik er vaak op kijk. Dan ligt hij in het zicht en hup daar gaan mijn handen weer. Deels komt dat doordat ik mijn leven op instagram laat zien. Het is onderdeel van mijn blog, maar dat is geen excuus. Ik merk dat ik dat wel als excuus gebruik. Zondagmiddag waren we met mijn schoonouders wandelen. Ik kon zoveel mooie plaatjes schieten, maar ik deed het niet. Eén foto van Daniël en mijn schoonmoeder, omdat dit mij deed denken aan een foto die ze met Naomi ook heeft op die leeftijd. En twee stories waarin we aan het wachten waren op de auto’s. Dat was zo fijn! Dat betekent niet dat ik mijn telefoon altijd verstop, maar dat ik er wel bewuster mee omga. Voor je het weet zit je een avond op de bank te scrollen en weet je dat de kat van de buren ziek is, een vriendin is wezen shoppen en er weer een paar baby’s zijn geboren. Terwijl ik ook een blog had kunnen schrijven, had kunnen strijken of kunnen scrabbelen met mijn man.  Nu denk je misschien ja Angela, maar dat weet je toch eigenlijk wel van jezelf?! Ja ergens wel, maar als iemand het zo stellig tegen je zegt. Iemand vertelt hoe je meer tijd hebt om dingen te doen voor jezelf of je bedrijf, dan is dit waardevolle informatie.

Tijd voor elkaar
Stephan en ik maken sinds de vakantie bewust tijd voor elkaar. Vrijdag is Flikken Rotterdam avond en zondag kijken we Boer zoekt Vrouw. Echte gesprekken voor je dan niet. Dus vandaar dat we één avond in de week spelletjes doen. Het spel is het middel om lekker te kletsen. Soms kletsen we heel veel en andere momenten is dat wat minder. Het levert hele toffe gesprekken op. Zo ook over de gezamenlijke dromen die we hebben. Gaaf om het daar over te hebben. Een van die dromen gaat ook over mijn bedrijven natuurlijk.

Werken aan mijn bedrijven
Sinds 1 oktober ben ik ook bezig met werken aan mijn bedrijven. Waar sta ik nu, wat wil ik en hoe ga ik daar komen? Mega interessant om daar mee bezig te zijn. Ik volg gratis webinars om dat allemaal te leren. Dat geeft zo’n bak met energie! Zo zet ik het laatste stapje om iets heel gaafs te maken. Daar ben ik al een tijdje mee bezig, maar tijdens een van de webinars kreeg ik dat laatste zetje. Ik peilde het bij wat vriendinnen en die waren ook enthousiast. Dus… daar ga ik mee aan de slag! Wat het is? Dat is nog even een verrassing, want ik wil dat het een eind staat voordat ik het jullie laat weten. Je weet nooit wie er met je idee vandoor gaat he 😉 Ik ben met alles beperkt tot de avonden en dat maakt het wel lastig. Constant keuzes maken en daar ben ik niet altijd goed in. Toch gaat ook dat steeds beter, wederom met dank aan het go-mommy-go programma. Ik merk alleen dat er niet echt ritme zit in het plaatsen van blogs. En daar wil ik wel naar toe. Dat je ook een beetje weet wanneer je iets kunt verwachten.

Samenwerkingen
Mijn inbox stroomt vol met samenwerkingsaanvragen. Dat is heel tof, maar lang niet alles past bij mij. En daarmee past het dus ook niet bij jullie. Ik wil overigens ook dat de balans met betaalde content er ook is. Je moet weten dat ik alle samenwerkingen zo persoonlijk mogelijk maak. Ik zal nooit een aangeleverd artikel door een bedrijf plaatsen. Alle content schrijf ik dus zelf. Vorige week kreeg ik een compliment van een hele goede vriendin. Ze had een artikel gelezen en toen stond er onderaan dat dit om een samenwerking ging. Ze vond het een heel leuk artikel, ondanks dat ik er voor betaald kreeg. Dat vind ik dan gaaf om te horen!

Winacties
Er zijn al wat winacties online gekomen en er komen er nog een paar aan. Ik verdeel ze over een aantal weken, zodat het geen overkill aan winacties wordt. Doe jij al mee met het winnen van een hangmat of hangstoel naar keuze? Of win een veilige inbakerzak van Boelie Originals voor je eigen baby of van een dierbare? Er komt nog een toffe sinterklaasactie aan en iets dat je op je muur kunt hangen en met de wereld te maken heeft. Via instagram zelf komt er vanmiddag een winactie online, je kunt alleen daar meedoen. Ook komt er nog een toffe actie aan met Hubelino. Afijn, genoeg leuks nog, dus volg mijn social media kanalen om op de hoogte te blijven!

Me-time & familytime
Er is ook tijd voor me-time. Ik volg bijbelstudie, wat ik zo fijn vind. Daarnaast had ik kleding-sieraden-sjalen-ruil party met wat vrouwen uit de kerk. Echt een aanrader om dat te doen. Iedereen had wat meegenomen, legde het op tafel of hing het op en… passen maar. Hoewel niet iedereen elkaars maat had of dezelfde stijl, ging ik toch met een tas vol naar huis. Tof! Een high tea met mijn schoonzussen en schoonmoeder afgelopen weekend, was ook gezellig. Het weer is natuurlijk prachtig, dus er wordt veel gefietst en gewandeld met de kids. Zo ook naar het bos gisteren met mijn schoonouders. Een tas vol met allemaal mooie spulletjes voor het kinderdagverblijf en voor thuis. Ik vergeet je bijna te vertellen dat ik een toffe fotoshoot had voor het TOF-magazine. Ik schreef een artikel daarvoor en Corine de Vries maakte geweldige foto’s van ons. Kan niet wachten om ze te zien. Onherkenbare foto’s van de kids voor in het magazine en een paar voor in onze eigen collectie. Ik wil bij haar dus een fotoshoot met mijn man er ook bij. Ik ben dol op van die spontane foto’s!!

Zo dat was het kletsartikel alweer. Ik kan nog wel uren met je praten, maar dit vat mijn leven nu wel aardig samen. Hoe gaat het met jou? Waar ben jij mee bezig? Let me know! 

 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Corine
  22 oktober 2018 at 10:51

  Goedemorgen (ja dat is t terwijl ik jouw blog lees) Angela, deze week mail ik je de foto’s. Een fotoshoot met jou en je prachtige kinderen is een feestje hoor. Dankjewel voor het mooie compliment en tot snel! Lieve groet Corine

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd