Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werd

Dinsdag 8 maart, een dag die begon als een gewone dag. Ik doe mijn werk binnen zoals altijd en jij buiten. Het is een zonnige dag, dus het perfecte weer voor jouw werkzaamheden. De benedenverdieping van het kantoor is al schoon. Je roept naar je collega: “Ik doe boven nog wel joh!” Daar sta je dan nietsvermoedend je werk te doen zoals altijd. En vandaag zelfs lekker in het zonnetje dus. Toch wordt het een ongemakkelijke situatie, want je ziet mij. Dat had je vanmorgen vast niet bedacht.

In eerste instantie is er niets ongemakkelijks aan voor jou. Je zwaait naar mij, maar ik zwaai niet terug. Ik heb mijn handen vol. Dan kijk je eens goed. Mijn gezicht krijgt een uitdrukking die misschien anders is dan je had verwacht. Je hebt het door, deze jonge vrouw is iets aan het doen. Ik heb namelijk geen idee of je überhaupt wel weet wat kolven is, aangezien ik denk dat wij qua leeftijd dicht bij elkaar zitten. Je dit waarschijnlijk alleen weet als je ook een partner hebt die jullie kind borstvoeding geeft. Ik gooi snel de hydrofiele doek over mij heen.

Niet dat je mijn tepels heen en weer hebt zien gaan borsten nou zo heel goed hebt kunnen zien, maar je hebt door dat het ongemakkelijk is voor mij en daarmee wordt dat het ook voor jou. Je probeert op allerlei manier sorry te gebaren en ik begrijp je, maar wil gewoon dat je weg gaat. Het lijkt uren te duren, wat natuurlijk maar seconden zijn. En dan ga je weg. Ik denk met een rood hoofd en een hoop ongeloof. Als je het je collega vertelt ligt deze vast in een deuk. Een leuk verhaal die je vertelt op een verjaardag. Eentje die in de categorie meest awkward momenten ooit valt. Mijn collega’s liggen in ieder geval in een deuk en ik stiekem ook.

Fijne avond glazenwasser!

LEES OOK: De reactie van de glazenwasser op mijn kolfsessie….

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Bregje
  8 maart 2016 at 19:01

  Hahaha, je schrijft het zo heerlijk beeldend! Oh, wat een awkward moment zeg! Hij heeft iig wel weer wat te vertellen als hij thuiskomt. Maf trouwens dat er open ramen in je kolfruimte zitten of zit je heel hoog dat niemand je kan zien normaal?
  Bregje onlangs geplaatst…De muziek van…MandyMy Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   8 maart 2016 at 19:03

   Haha thanks! Nee zit heel hoog en normaal kan niemand mij zien en ik had die glazenwassers wel beneden bezig gezien, maar geen idee dat ze boven ook nog moesten doen. Anders had ik natuurlijk de jaloezieën dicht gedaan haha!
   Angela Lodder onlangs geplaatst…Hoe een gewone kolfsessie erg ongemakkelijk werdMy Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  8 maart 2016 at 19:11

  Hahahaha heerlijk. Ik zie het helemaal voor me…. Had je gezicht graag gezien, maar dat was dan misschien ook wel awkward geweest als ik bij je in die ruimte stond
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…To kolf or not to kolf…handsfree kolven…My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   8 maart 2016 at 19:12

   Neeeeee joh als jij bij mij in de ruimte had gestaan had ik prima kunnen kolven hoor 😉 Ik denk alleen dat ik heel verbaasd zou zijn dat je zo’n eind had gereisd hahaha

 • Reply
  Nicole
  8 maart 2016 at 20:12

  Hahah ai! Ach ja er zijn ergere dingen in de wereld. Goed geschreven 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Fotoverslag – Wij waren een paar dagen naar de sneeuw!My Profile

  • Reply
   Angela Lodder
   9 maart 2016 at 05:26

   Er zijn zeker ergere dingen hoor! 😉 Thanks!

 • Reply
  Mathiske's mama blog
  9 maart 2016 at 08:54

  Die jongen zal wel even in shock geweest zijn. Haha, nog wel gelukt met kolven?
  Mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Shoplog #7. 9 maanden beurs, Naïf, By Ischa & vente exclusive en cadeautjesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd