Hieperdepiep hoera + win shoptegoed Sans-online (gesloten)

Vandaag is het feest, want mijn website bestaat precies 1 jaar. Ik ben helemaal door het dolle heen, want ik mag een van mijn lieve lezers blij maken met shoptegoed van Sans-online. Ga jij voor ponchos deze winter of voor een fijne boyfriend jeans? De keuze is aan jou!

Voordat we naar de winactie gaan, wil ik natuurlijk wel even terublikken. Op 5 oktober 2015 kwam mijn eerste artikel online. Ik maakte een gratis wordpress account aan, nadat ik van verschillende meiden op Instagram een reactie kreeg dat ik gewoon de stap moest wagen. Heel veilig nog, want niemand kon het nog lezen, alleen ik! Ook maakte ik alvast een facebookpagina aan, maar daar bleef het bij. Donderdag 22 oktober waagde ik de stap, ik ging echt online. Spannend! Inmiddels zijn er 236 blogs verschenen, heb ik heel veel trouwe volgers en ben ik nog lang niet klaar met schrijven!

Tijd voor een feestje!
Ik vind het overigens met recht tijd voor een feestje. Vier je het gezellig met mij mee? Zonder jou als trouwe lezer zou ik dit feestje namelijk niet kunnen vieren. Ik vind het heerlijk om mijn verhalen te delen, maar het is het leukste als deze ook gelezen worden en dat doen jullie massaal! Ik ben enorm trots op mijn blog en heel blij met jullie. Heel erg bedankt voor het lezen en het delen van jullie reacties op mijn blog. Ik vind deze heel waardevol! Daarnaast wil ik mijn lieve blogvriendinnetjes bedanken voor alle hulp, tips en vele lachmomenten.

Win € 35,00 shoptegoed bij Sans-online
Ik mag gewoon iemand blij maken met shoptegoed van Sans-online. Hoe gaaf is dat! En zeg eens eerlijk: dat willen we toch allemaal winnen? Ik heb daar veel kleding geshopt toen ik zwanger was van Naomi. Een ideale website als je het mij vraagt. Moet jij hoognodig nieuwe kleding? Doe dan mee!

Laat in een reactie hieronder weten wat jij voor die € 35 zou kopen. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Mama met passie leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel shoptegoed wil winnen is niet nodig, maar dat waardeer ik natuurlijk zeer. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 29 oktober. Op 30 oktober deel ik de winnaar op Facebook en krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht. Succes!

Liefs Angela

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply
  Anna
  22 oktober 2016 at 06:41

  Oooh te gek ik zou voor een mooie broek gaan

  Facebook:An Na

 • Reply
  Nella Grinwis
  22 oktober 2016 at 07:03

  Als ik win dan ga ik voor Naomi leuke kleding kopen

 • Reply
  kristel
  22 oktober 2016 at 07:25

  Proficiat met deze mooie mijlpaal. Wat een leuke website met mooie kleren. Ik ga dan voor een mooi winter jurkje die ik met mooie laarzen kan dragen. In de winkels zie ik alleen maar strakke jurken, die staan me helaas niet. Online shoppen is dan wel een uitkomst.

 • Reply
  Nancy van der kamp
  22 oktober 2016 at 07:40

  Afgelopen tijd veel afgevallen dus een uitpuilende kledingkast met kleding die geheel niet meer past….alles moet ik nieuw kopen zelfs Mn ondergoed haha . En dat kost beel geld dus deze prijs is welkom! Nieuw truitje of broek of warme poncho of sjaal , kan momenteel alles wel gebruiken dus weet nog niet precies wat ik zou kopen

 • Reply
  Sabrina korteland
  22 oktober 2016 at 08:36

  Ik zou heel graag een jurkje kopen

 • Reply
  Marian Zw
  22 oktober 2016 at 09:12

  Ik zou een lekkere trui of een vest uitzoeken! Wat ik nu nog heb liggen is allemaal al wat ouder, supergave prijs!

 • Reply
  Sylvia
  22 oktober 2016 at 09:14

  Ik zou een mooie broek kopen of wat moois voor Mila

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  22 oktober 2016 at 09:15

  Jaaaaaa zo bijzonder. Vind het zo gaaf dit blog avontuur mer jou te delen. Gefeliciteerd meis een mega mooie persoonlijke blog
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik hou niet van familiekiekjes aan de muur…My Profile

 • Reply
  Manon
  22 oktober 2016 at 10:14

  Gefeliciteerd Angela! Steven vroeg van de week nog, lees je ze nog steeds allemaal? Ja dat doe ik na een jaar nog steeds, en stiekem die van mezelf soms ook. Ik zou gaan voor deze broek, http://www.sans-online.nl/only-broeken-onlnew-olivia-coated-pant-noos-15102575-black-45100022. Je trapt wel af met een super actie zeg dat beloofd wat!

 • Reply
  Marieke
  22 oktober 2016 at 10:37

  Gefeliciteerd! Ik zou het geld besteden aan een nieuwe winterjas of een leuk winterjurkje. 🙂

 • Reply
  Sanne
  22 oktober 2016 at 10:37

  Een jurk! http://www.sans-online.nl/vero-moda-jurken-vmcool-coating-ls-short-dress-dnm-j-10164713-black-35001155 Deze staat al op mijn wishlist!

 • Reply
  anne
  22 oktober 2016 at 10:40

  Wat leuk! Ik kan natuurlijk heel stoer zeggen dat ik iets leuks voor mezelf ga kopen maar de kans is groter dat ik het besteed aan Nore. Lukt actie en ga vooral door met bloggen!
  anne onlangs geplaatst…‘Is het al bijna Kerst?’tagMy Profile

 • Reply
  Neely
  22 oktober 2016 at 10:44

  Wauwh! Alweer een jaar aan het bloggen!
  En wat een leuke actie om dit te vieren!
  We doen natuurlijk mee! Zou voor een leuk jurkje of vest gaan!

 • Reply
  Charlotte
  22 oktober 2016 at 11:35

  Aahhh leuk! Als ik win zou ik voor een leuke jurk gaan voor in de winter omdat die ik nu heb niet meer passen Of voor nieuwe schoenen.

 • Reply
  Bregje
  22 oktober 2016 at 12:06

  Gefeliciteerd! Een hele mooie mijlpaal! Ik doe graag mee en zou dan voor dit jasje gaan: http://www.sans-online.nl/pieces-blazers-pcnattie-blazer-17072069-black-25100055
  Bregje onlangs geplaatst…Herfstdip? Deze tips kunnen je helpen!My Profile

 • Reply
  Jasmijn
  22 oktober 2016 at 13:25

  Congres schoonzus. Ik zou gaan voor een jas, broek of een jurkje. Die wintergarderobe kan wel een update gebruiken.

 • Reply
  Andrea de ruiter
  22 oktober 2016 at 13:56

  Na 10 jaar een aantal dagen pw in bedrijfskleding gelopen te hebben, ben ik gestopt met werken om een opleiding te gaan doen. Ik zou de bon gebruiken om mijn garderobe iets aan te vullen, want nu ik geen bedrijfskleding meer draag, moet ik toch elke dag mijn eigen kleding aan…

 • Reply
  Daniëlle
  22 oktober 2016 at 16:07

  Ik zou gewoon iets nieuws, lekker helemaal voor mezelf kopen!! Mijn dochter wordt in januari 2 jaar en sinds zij er is heb ik niks meer voor mezelf gekocht. Als ik de stad ik ging, kwam ik altijd met kleertjes voor haar terug! Herkenbaar bij velen.. maar zeker waar!!

 • Reply
  mathiske's mama blog
  22 oktober 2016 at 20:08

  Een heel jaar al, super goed. Op naar de volgende! Ik wil graag winnen, dan zoek ik lekker een vest uit voor mijzelf!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Keek op de week – W E E K 42- Ziekenboeg 2.0My Profile

 • Reply
  Saskia
  22 oktober 2016 at 20:44

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat een leuke winactie heb je om dit mee te vieren. Ik maak graag kans op het shoptegoed. Dit zou een mooie bijdrage zijn voor deze spijkerbroek: http://www.sans-online.nl/esprit-jeans-096ee1b017-e901-45000437
  Saskia onlangs geplaatst…Strijken is niet mijn hobbyMy Profile

 • Reply
  Jasmijn
  22 oktober 2016 at 21:09

  JA!! Ik doe mee voor mijn lieve zus. Ze is een geweldige moeder van twee lieve kindjes en vooral een hele harde werkster. Altijd lief en leuk voor iedereen dus zij verdiend het zeker om even iets leuks voor haar zelf te kopen!!

 • Reply
  Jacomijn
  23 oktober 2016 at 07:34

  Wat leuk! Nu ik veel ben afgevallen heb ik genoeg nieuws nodig, dat komt wel goed op deze site! Genoeg leuks, ik denk dat ik ga voor een spijkerbroek.

 • Reply
  Caren Vlietland
  23 oktober 2016 at 08:37

  Leuke kleding voor mijn zoontje.

 • Reply
  Tamara
  23 oktober 2016 at 10:33

  Gefeliciteerd! Een poncho heb ik nog niet, dus dat zou inderdaad een goed idee zijn.

 • Reply
  Marian
  23 oktober 2016 at 12:00

  Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan! Op naar het volgende jaar. Wat een leuk een winactie, dit is ook zeker een leuke prijs. Ik zou gaan voor een vest, en deze
  http://www.sans-online.nl/only-vesten-onlnew-hayley-l-s-zip-cardigan-knt-15100922-dark-grey-melange-20000586
  vind ik erg mooi!

 • Reply
  Anita H.
  23 oktober 2016 at 12:47

  Jazeker, nieuwe kleding kan ik ook altijd gebruiken. Kiezen is lastig, maar ik denk dat ik voor deze trui zou gaan: http://www.sans-online.nl/tom-tailor-truien-2530915.00.71-8005-20300244.

 • Reply
  Anja
  23 oktober 2016 at 18:39

  Van harte met deze geweldige mijlpaal en ga vooral zo door. Ik zou kiezen voor deze gave schoenen: http://www.sans-online.nl/only-sneakers-onlsage-sneaker-15123637-black-white-sole-65000103

 • Reply
  Simone
  23 oktober 2016 at 19:50

  Gefeliciteerd met je prachtige site! Ik doe gezellig mee 🙂 Ik zou een leuke broek uitkiezen!

 • Reply
  Erika van Koert
  25 oktober 2016 at 07:32

  Gefeliciteerd.

  Ik zou er een jurk voor de feestdagen van kopen

 • Reply
  Wilmaaa
  25 oktober 2016 at 07:36

  Te gek shoptegoed! Dat wil ik wel winnen, ik heb namelijk veel moeite om nu leuke kleding aan te doen terwijl ik zwanger ben, haha! Een jurkje of een leuk jasje 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Mijn zomer, een bruiloft en nieuwe plannenMy Profile

 • Reply
  Fleur
  25 oktober 2016 at 21:38

  ik kan wel een nieuwe jurk gebruiken, Mss eentje alvast voor de kerst
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties wk 43My Profile

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  25 oktober 2016 at 22:45

  Gefeliciteerd 😀 Ik zou er deze jurk van scoren denk ik: http://www.sans-online.nl/vila-jurken-virikka-l-s-dress-14036931-tawny-port-35000672
  Daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply
  Jeanine Oost
  26 oktober 2016 at 14:56

  Super leuk. Gefeliciteerd. Ik lees bijna alles. Kan ik jullie nog een beetje volgen na alle mijlpalen die ik mee mocht maken bij jullie. Erg leuk. Ik wil eigenlijk nog een mooi vest voor de winter. Altijd goed als je zwanger bent. En comfortabel.
  Jeanine Oost onlangs geplaatst…Mommy & me sessionsMy Profile

 • Reply
  Claudia Diependaal
  27 oktober 2016 at 03:01

  Gefeliciteerd! Ik doe heel erg graag mee. Ik heb geen mooie zwarte of grijze pantalon meer. Die zou ik dan kopen. Ik gebruik uit betrouwbare bron dat de winkel echt super is……. nu maar duimen. Ik vergeet altijd te kijken waar ik je allemaal volg voor ik gezin aan n winactie niet zo slim pffff maar ik heet overal hetzelfde

 • Reply
  Natasja
  28 oktober 2016 at 06:28

  Shop tegoed is altijd welkom. Ben al poosje opzoek naar een winterjurk.. met kinderen winkelen is niet echt handig. online zou dus super zijn..

  Nog vele jaren schrijf plezier!!

 • Reply
  brants
  28 oktober 2016 at 21:36

  doe graag mee en schenk dit shoptegoed aan mijn vrouwtje die wel iets mooi zal vinden

 • Reply
  kempenaers
  28 oktober 2016 at 21:36

  leuke actie, denk dat ik een mooie broek of vest zou kiezen

 • Reply
  anne
  28 oktober 2016 at 22:39

  Super leuke win actie.

  Ik zou van het shoptegoed een nieuw positie jurkje kopen.
  Aangezien in vorige winter ook in positie kleding liep , en deze allemaal geleend had.
  Word het tijd voor iets nieuws . Wat meer mijn smaak is! Ben benieuwd 🙂

 • Reply
  Ellen
  29 oktober 2016 at 15:03

  Ik zou heel graag een mooie nieuwe spijkerbroek winnen, want ik heb er geen 1 meer in de kast liggen….tijd voor wat nieuws!

 • Reply
  Marit
  29 oktober 2016 at 20:07

  Lieve angela, wat ben in trots op jou! Naast dat je een lieve moeder bent voor Naomi, je een drukke baan hebt, heb je ook nog eens een geweldig leuke blog!!
  Ik zou dolgraag het shoptegoed winnen..na een verbouwing ben ik wat kilo’s kwijtgeraakt en kan dus best wat nieuwe kleding gebruiken!!
  Ik zie zoveel leuke jurkjes op de site: van esprit, sandwich en only! Wordt een moeilijke keuze maar ik ben echt gek op jurkjes..al kan ik een nieuwe broek ook wel gebruiken, of een nieuwe trui, of een leuk T-shirt.. Nou zoals je leest komt het hier heel goed van pas!!

 • Reply
  Nadia
  29 oktober 2016 at 22:59

  Gefeliciteerd met je 1e blog-verjaardag, Angela!
  Ja, je bent een moeder met passie en dat lees je in je blogposts terug. Ik wens je nog veel succes en passie tot de volgende blog-verjaardag.
  Leuke traktatie, ik zou een wit blousje gaan kopen. Zwart-wit voor de kerstdagen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd