Het geboortepakje van Daniël

Het is zo gaaf om op zoek te gaan naar het perfecte geboortepakje voor je kind. Bij Naomi wisten we het geslacht niet en daarom kocht ik er twee. Een voor een meisje én een voor een jongen. Dat laatste setje heeft twee jaar in de kast gelegen. Ik heb gezocht voor een ander pakje, maar ik vond deze nog steeds zo gaaf dat ik besloot om die te gebruiken bij Daniël. Ergens ook speciaal dat de pakjes die ik twee jaar geleden kocht, nu ook beide gedragen zijn.

IMG_20170530_072823

Net als bij Naomi is dit setje van Feetje. Ik vind hem stoer en schattig te gelijk. Het mutsje is van Hema. Het staat hem al fantastisch!😍

IMG-20170531-WA0016IMG-20170531-WA0015IMG-20170531-WA0014

Had jij ook een eerste pakje voor je kindje(s)?

Liefs Angela

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Nicole
  1 juni 2017 at 06:06

  Oh dat broekje is echt geweldig leuk Ik heb twee pakjes klaar liggen.. Zo benieuwd naar hoe het ons mannetje zal staan!
  Nicole onlangs geplaatst…Een kraammand voor de grote zusMy Profile

 • Reply
  Kim
  1 juni 2017 at 06:23

  Ik heb ook een geboortepskje voor onze kleine schat (uitgerekend op 1 augustus dit jaar), wat ik erg moeilijk vind is het kiezsn van de maat, ik heb nu voor maat 56 gekozen, ik hoop dat ik goed gegokt heb.

 • Reply
  Nicole
  1 juni 2017 at 07:05

  Leuk pakje, vooral het broekje vind ik leuk! Wij hadden niet echt speciale geboortepakjes voor onze kinderen. We kregen voor Jasmijn wel een heel leuk pakje tijdens de zwangerschap en uiteindelijk besloten dat als geboortepakje te doen.
  Nicole onlangs geplaatst…Ik ga naar Londen! (in mijn eentje)My Profile

 • Reply
  Simone
  1 juni 2017 at 08:06

  Ah heel erg lief!
  Simone onlangs geplaatst…Papegaaien, BBQ & Julianatoren | VIDEO hemelvaartsweekendMy Profile

 • Reply
  Charlotte
  1 juni 2017 at 08:07

  Ah wat een super lief pakje! Staat erg mooi! Het eerste pakje van Emmi hebben we nu bij Aukjes pop aangetrokken. Erg leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Gastblog: Zullen we het toch nog proberen?My Profile

 • Reply
  Joyce
  1 juni 2017 at 10:36

  Wat een lief pakje!
  Ja wij hadden ook een eerste pakje voor de kinderen. Alleen Maik kon het helaas pas 2 dagen later aan omdat hij op de neonatologie lag en daar had hij alleen een luiertje aan.
  Joyce onlangs geplaatst…Blote mama buik van SandraMy Profile

 • Reply
  Anne
  1 juni 2017 at 17:58

  Bij Nore wisten we het geslacht ook niet. René kocht een jongenspakje en ik een meiden pakje, beide van Noppies. Het jongenspakje is naar mijn neefje gegaan toen hij geboren werd!

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  2 juni 2017 at 09:36

  Echt bijzonder het uitzoeken van het eerste pakje. Wat een mega lief shirtje en inderdaad heel bijzonder dat je hem al die tijd gewoon had liggen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Groot FEEST!!!: Ik ben JARIG en word 30!!!My Profile

 • Reply
  Patricia
  3 juni 2017 at 08:18

  Wat een schattig pakje zeg! Ik had bij beide een geboorte pakje en ik heb zo ook van allebei bewaard. Blijft speciaal en dat ze dan zo klein geweest zijn kan ik mij bijna niet meer voorstellen

 • Reply
  Marije
  3 juni 2017 at 09:21

  Wat ontzettend leuk dat je dit pakje twee jaar geleden al kocht. Ik vind het eerste pakje zo speciaal! Uiteindelijk kwam hij in het door mij zelf gekochte pakje mee naar huis, maar het eerste pakje wat hij aan had toen hij uit de couveuse mocht kocht een goede vriendin van me voor ons toen ik haar vertelde dat ik te vroeg aan het bevallen was.
  Marije onlangs geplaatst…Mommy wars tagMy Profile

 • Reply
  Frank
  8 juni 2017 at 06:27

  Wat een heel mooi pakje, een hele mooie combinatie! Wij hadden een mooi geboorte pakje voor onze zoon en het stond hem nog goed ook toen hij het voor het eerst aan deed. Wel veel te groot
  Frank onlangs geplaatst…Opa verteltMy Profile

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 juni 2017 at 11:11

  Ja absoluut! Dat vond ik echt speciaal.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd