Here we go!

Dit is hem dan, mijn allereerste blog online. Spannend, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk!

Schrijven is al van jongs af aan mijn passie. In een schrift schreef ik allemaal kleine verhaaltjes en een dagboek was ook favoriet. De laatste keer dat ik een dagboek heb bijgehouden is echter al heel wat jaren geleden, maar ik heb dus een passie voor schrijven. Een passie voor praten heb ik ook, heel erg veel praten en dat maakt dat je soms dingen weleens twee keer vertelt, of drie keer. Na ja, om maar even aan te geven, ik praat soms zoveel dat mijn man er soms gek van wordt. Daarom is het ook niet zo vreemd dat ik in 2008 gestart ben met de opleiding Communicatie en inmiddels alweer ruim 2,5 jaar aan het werk ben als communicatieadviseur.

Toen ik zwanger was van Naomi las ik veel blogs. Ik was op zoek naar zoveel mogelijk informatie over zwanger zijn en moeder worden. Zal ik ook gaan bloggen? Toch maar niet. Eenmaal bevallen was ik op zoek naar zoveel mogelijk verhalen, tips en informatie over het moederschap. Nog meer blogs ging ik volgen. En daar kwam weer die gedachte: zal ik ook gaan bloggen? Er zijn namelijk al zo ontzettend veel blogs en wie zit er nou te wachten op nog eentje? Niemand dacht ik dan. Aan de andere kant gaat het erom wat ik wil en dat ik een plaats heb waar ik mijn schrijflust kwijt kan en wellicht vinden mensen het nog leuk om te lezen ook. Vandaar de stoute schoenen toch maar aangetrokken!

Ik deel graag ervaringen uit mijn leven als kersverse mama. Mama met passie is een plek waar ik dat kan doen! Schrijven over alles wat mij bezig houdt. Mama’s (to be) een kijkje in mijn leven gunnen. Hoe ervaar ik het moederschap? Echte verhalen, dus niet alleen de mooie kanten. Ik deel graag mijn eigen ervaringen en tips rondom allerlei thema’s die te maken hebben met het moederschap. Een kijkje in mijn eigen leven dus!

Veel leesplezier!

Liefs Angela

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd