GESLOTEN Hemd voor Hem | Review overhemd en win cadeaubon van 50 euro!

Iedere week strijk ik tot in den treuren overhemden. Nu denk je misschien laat het hem zelf doen, maar mijn man doet andere dingen in het huishouden. Gelukkig bestaat er een overhemd die strijkvrij is of in ieder geval in een mum van tijd te strijken is. Hang ze netjes op als ze nat zijn en je hoeft bijna niets meer te doen. Hemd voor Hem heeft deze overhemden ook.

Shoppen voor de man

Ik was in mijn nopjes toen Hemd voor Hem mij benaderde. Ik kon zelf voor hem shoppen. Ideaal, want onlangs was hij jarig. Ik doorzocht zijn kast voor de exacte maat, bedacht welke kleur hij nog mist in zijn kast en bekeek de website uitgebreid.

Overhemd en boxershorts

De website werkt fijn en is overzichtelijk. Mijn man is slank, dus een ‘fitted overhemd’ is een must. Je hebt dus verschillende soorten waar je op kunt filteren. Ontzettend handig. Ik weet welke overhemden Stephan goed passen. Daarom ging ik niet voor een onbekend merk. Het werd daarom een donkerblauwe van Calvin Klein. Daarnaast waren zijn boxershorts aan vervanging toe. Ik kocht er zes, wederom van Calvin Klein. Stephan is er blij mee. Het overhemd zit lekker en zijn boxershorts ook. De kleur vond hij tevens ook mooi. Weer eens iets anders om donkerblauw te dragen! En ik? Ik ben ook blij, want het overhemd strijkt heel fijn. Binnen een mum van tijd ben ik dus daadwerkelijk klaar.

Andere kleding

Nu denk je misschien dat dit niets is voor jouw man. Hij draagt geen overhemden bijvoorbeeld. Je kunt er ook terecht voor andere kleding. Van sokken tot aan pyjama’s. Van truien tot aan comfy outfits. Er zit vast iets tussen voor jouw man!

Win 50 euro

Ik mag iemand van jullie blij maken met een cadeaubon van 50 euro!

Wat moet je doen?
* Like de Facebookpagina van Mama met Passie.
* Volg Mama met Passie op instagram.
* Laat weten wat jij voor je partner zou kopen.
* Extra winkans: tag iemand die deze actie absoluut niet mag missen!

De actie loopt tot en met 16 november. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij. 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Réwana
  5 november 2018 at 21:03

  Strijken, wat is dat, wahaha?;)
  Maar een mooie blouse of trui zou ik dan denk ik halen;) voor de komende feestdagen.

 • Reply
  Danielle
  5 november 2018 at 21:05

  Ohhh dat zou ik wel willen proberen! Mijn vriend heeft een nieuwe baan waarbij hij geen “werkkleren” meer aanhoeft, een beginnetje aan nieuwe garderobe is zo fijn!

 • Reply
  Ellen
  5 november 2018 at 22:01

  Heel leuk! Ideaal voor mijn man, zou mij wat strijkwerk schelen 😉

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  5 november 2018 at 22:25

  Vandaag 4 machines was gevouwen en gestreken. Ik ben klaar met de was en ik teken dan ook voor strijk vrij overhemden 🙂 die zal ik dan kiezen voor mijn man. Ze staan hem ook wel heel goed dus een beetje strijken heb ik er nog wel voor over 🙂

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  5 november 2018 at 22:30

  Ik zie dat ze behalve overhemden op dit moment ook hele leuke giftsets hebben. Van de 8 dagen Happy Socks word ik helemaal vrolijk. Veel leuker dan saaie zwarte sokken elke dag!

 • Reply
  Marian Zw
  5 november 2018 at 23:13

  Mijn man draagt dagelijks een overhemd naar het werk, en die strijk vind ik dan ook echt een hele klus. Ik zou dan toch ook weer een mooi wit hemd uit zoeken, een met een donker contrarandje aan de boorden en de sluiting vind ik altijd erg mooi

 • Reply
  Marieke
  5 november 2018 at 23:54

  Wat een leuke actie! Ik zou een mooi overhemd voor hem uitkiezen, want als startende jonge ondernemer moet je er representatief uit zien 🙂 Toffe bijkomstigheid voor mij als hij dan ook nog eens strijkvrij is!

 • Reply
  Tamara
  6 november 2018 at 21:49

  Wat een mooi assortiment! Ik zou voor de
  Casa Moda Comfort Fit overhemd in het antraciet gaan voor manlief!

 • Reply
  Rowena
  6 november 2018 at 21:49

  Super actie! Ik zou graag willen winnen omdat mijn vriend altijd uit zijn overhemd scheurd Mijn vriend is erg lang (2 meter) en erg smal! Het is daarom moeilijk om mooie aangesloten overhemden te vinden. Mijn vriend is docent en vind het fijn om netjes voor de klas te staan dus draagt hij graag een overhemd! Ik zou het super tof vinden als ik een mooi overhemd voor hem uit mag zoeken En strijkvrij is natuurlijk al helemaal handig! Kunnen we wat langer in bed blijven liggen sochtends vroeg! (Er mogen namelijk nooit kreukels in zitten dus strijken, aan, en gaan)

 • Reply
  Laura Booi
  6 november 2018 at 23:05

  Ik zou graag overhemd slim fit voor mijn man willen winnen. Hij is dus wel een man die zelf zijn overhemden strijkt, hoe fijn zou het zijn als dat er in ieder geval 1 zou schelen.

 • Reply
  Sabine
  7 november 2018 at 01:00

  Wauw gaaf. Dat donkerblauwe overhemd zwijmel ik bij weg. Strijken lukt mij niet zonder mezelf minstens 1x met het ijzer te raken dus ik zou gaan voor het strijkvrije overhemd ETERNA SUPER SLIM FIT STRETCH. Die mooie kleur en strijkvrij klinkt als Heaven. En een mooie verrassing onder de kerstboom 🙂

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 november 2018 at 19:11

  Ik maak graag kans op een mooi overhemd voor mijn vriend.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Reply
  Anita H.
  12 november 2018 at 16:52

  Ik doe heel graag mee voor een goede vriend. En hij mag zelf kiezen, mocht ik in de prijzen vallen. Ik zou deze dan wel aanbevelen: https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-donker-lichtblauw-dessin-contrast-2043-24-18.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd