He mam, maak eens ruimte voor mij!

Oh my, een zwangerschap is niet niks jongens. Ik geniet volop, maar het brengt ook een hoop ongemakken met zich mee. Nope, je hoort mij zeker niet klagen. Okee stiekem soms een beetje…. Al die vreemde, gekke kwaaltjes die je erbij krijgt. Bij Naomi had ik daar niet zo’n last van, maar bij deze is dit een totaal ander verhaal. Naar de wc gaan is niet altijd even prettig, zullen we maar zeggen. Sorry voor de TMI.
Het is ook niet zo gek dat het ongemakken met zich meebrengt. Mijn lichaam verandert volop. Er komen kilo’s bij, mijn buik wordt ronder en groter en een dreumes die met mij wil stoeien maakt het er niet makkelijker op. Al mijn organen moeten plaats maken voor onze prachtige zoon! Hij pakt alle ruimte die hij nodig heeft. Ik kwam onlangs een filmpje tegen waarbij je precies ziet hoe dat in zijn werk gaat. Enorm interessant en deze wil ik dan ook graag met jullie delen.


Het is zo magisch een zwangerschap, een wonder uit Gods hand!

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  26 februari 2017 at 08:18

  Mijn baarmoeder zit nu dus al hoger dan eigenlijk hoort en ik heb er ook behoorlijk last van.. Hij duwt alles zo omhoog dat ik gewoon pijnlijke plekken heb. Nu al en dan ben ik pas 25 weken!

 • Reply
  Charlotte
  26 februari 2017 at 09:30

  Herkenbaar haha. Hier ook ongemakken die ik niet herken van mijn eerste zwangerschap…
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #9: carnaval en lekker relaxenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd