Happy 3 year anniversary!

Oh jongens, drie jaar getrouwd alweer. Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren. Nieuwsgierig naar onze bruiloft? (klik!) Als je geen zin hebt in overdreven sentimenteel, romantisch gedoe en waarom ik zoveel van hem hou. Lees dan niet verder. Voor diegenen die verder lezen, onthoud dat ik je heb gewaarschuwd. 

Vandaag is het 3 jaar geleden dat ik “Ja”  zei tegen Stephan. Nu drie jaar later kijk ik terug op fantastische jaren. Het voelt alsof wij al veel langer getrouwd zijn en niet dat we nog maar zo kort het huis uit zijn. We hebben ontzettend veel herinneringen gemaakt, waarvan de mooiste Naomi is! Onze honeymoon door Zuid-Afrika een maand lang, was echt waanzinnig! Hou mijn website in de gaten als je daarover tips wilt weten, wat je absoluut moet zien, welke lodges je zeker moet boeken en ik deel de kosten van de totale reis. Terug naar vandaag, onze trouwdag. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik weet nog precies wat ik voelde toen ik wakker werd, toen ik hem zag, toen we onze dierbaren zagen, maar bovenal hoe mooi de kerkdienst was en het waanzinnige eten en het gigantische feest op Strandpaviljoen Paal 10. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven, mijn maatje, mijn zielsverwant. Ik vroeg God om een man die bij mij past. Die een koppige, eigenwijze, ietwat rommelige, druk pratende, soms wat chaotische vrouw kan temperen. Maar…. Ik kreeg veel meer dan dat.

Lieve Stephan,

Ik vroeg God om een man die van mij houdt en die bij mij past, maar ik kreeg zoveel meer. Ik kreeg jou. Ik kreeg een man die mij waardeert, die mij volledig steunt in alles wat ik doe. Je leerde mij keuzes te maken en niet alleen aan anderen te denken, maar juist ook aan mijzelf. Commentaar van anderen die mij zeer doen, gewoon naast mij neer te leggen, ook al is dat dat niet altijd makkelijk. We beloofden elkaar te eren en te respecteren. In goede en in slechte tijden er voor elkaar te zijn. Elkaar te dragen op momenten dat we dat nodig hebben. Ik ga voor je door het vuur, er is niets op deze wereld dat ik niet voor je zou doen. Ik wil je helpen bij het maken van keuzes en je sterken in jouw geloof, zoals je dat ook bij mij doet. Je wijst mij op zaken die anders kunnen, wellicht nog beter. Je leerde mij nadenken voordat ik zomaar iets zeg. Ik ben blij dat ik bij je uit kan huilen, je mij nog steeds de mooiste vrouw van de wereld vindt, ook al zie ik er na een huilbui echt niet uit. Ik ben blij dat wij heel hard kunnen lachen met elkaar en goede gesprekken kunnen voeren. Ik kreeg een man die zielsveel van mij houdt met al mijn zwaktes en mindere eigenschappen. Jij maakt mij sterker, zelfverzekerder, vult mij aan, zorgt voor mij op vele vlakken. Jij hebt mij moeder gemaakt en alleen daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Je hebt mijn hart gestolen, dus niet meer dan logisch dat ik je achternaam stal. Met trots en liefde draag ik jouw naam. Dezelfde naam die onze dochter draagt. Je bent een fantastische vader, eentje die uit zijn werk meteen aandacht schenkt aan zijn gezin. Mijn hart vult zich met liefde als ik naar jullie kijk. Jullie zijn mijn trots, mijn liefdes, mijn prachtige gezin. Ik ben dankbaar dat wij ouders mogen zijn, dat wij Naomi mogen opvoeden. Een kindje mogen krijgen was daadwerkelijk de kroon op ons huwelijk, zo voelt dat voor mij. Ons huwelijk is sterk, een drievoudig koord met God. Wij kunnen alles aan in deze wereld, daar ben ik van overtuigd. Vertrouwen op elkaar, maar bovenal op God! Ik hou van jou.

Liefs Angela

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  27 september 2016 at 06:53

  Fijne trouwdag!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Tweedehands kinderkleding shoplog – De eerste meisjeskleding is binnen!My Profile

 • Reply
  mathiske's mama blog
  27 september 2016 at 11:37

  Gefeliciteerd en een fijne dag vandaag! Ik vind die foto op het strand zo mooi!
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…#30dbcNL Mijn favoriete outfit.My Profile

 • Reply
  Jodi - liefthuis
  27 september 2016 at 18:29

  Gefeliciteerd lieve meis
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn favoriete kinder/ baby merken – TagMy Profile

 • Reply
  annmiek
  27 september 2016 at 20:52

  wauw wat een mooie brief xxxxx

 • Reply
  Charlotte
  27 september 2016 at 21:29

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag!
  Charlotte onlangs geplaatst…14 weken zwanger: zwangerschapsupdate #4My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd