Geluksmomentjes in oktober

Er zijn weleens van die dagen dat niks goed gaat. Een drukke dag op het werk, waarbij je niet hebt kunnen doen wat je wilde. Te weinig inspiratie om te bloggen. Het weer dat mij ineens tegenstaat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben helemaal niet het type “glas halfleeg”, dus dan probeer ik te kijken naar de dingen die wel goed gingen. Vandaag deel ik mijn geluksmomentjes van de maand oktober.


Ik word tante
, dat staat natuurlijk met stipt op één. Een prachtig, lief, klein wondertje in de familie. Er is werkelijk niets mooiers op deze wereld dan een mini mensje. Ik kijk er enorm naar uit, mijn schoonzus is zo’n lieverd, dat wordt een fantastische moeder.

Kleertjes shoppen voor Naomi, het was hoognodig. Zomerkleding moest echt de deur uit en de winterkleding van vorig jaar paste vanzelfsprekend niet meer. Ik was goed geslaagd voor haar, ze heeft een hoop mooie items in haar kast liggen. Het is al een heel dametje aan het worden hihi.

De herfstwandeling en pannenkoeken eten, dat was zo tof. Heerlijk wandelen met mijn schoonfamilie in Oostvoorne, ingesloten worden tussen paarden (echt waar!) en mooie foto’s maken. Het was zo gezellig. Naomi vond het ook heerlijk om zelf te stappen, als ze de wagen in moest (4,3 km lopen duurt erg lang dan hoor) was ze het er even niet mee eens. Al snel vond ze het weer prima. Pannenkoeken eten is een heerlijke afsluiter, gezellig om dit met elkaar te doen. We maakten onder andere de foto bovenaan deze blog.

Stampen door de plassen met Naomi, zo leuk om te doen. Haar speeljas aan en gaan met die banaan. Ze genoot er enorm van om te stampen in die plassen en ik met haar. Het was inmiddels droog en ik besloot een rondje met haar te doen, fascinerend vond ze de plassen. Echt genieten.

Op de bank onder een dekentje met een kop thee en Netflix, vingers omhoog wie dit ook zo heerlijk vindt! Zo fijn met de temperatuur buiten, de regen en de kou. Dubbel genieten als je kindje slaapt en jij kunt chillen.

Ouders die oppassen omdat we zelf ziek waren, Wat is het vreselijk om beide buikgriep te hebben en simpelweg gewoon niet voor je kind te kunnen zorgen. Zonder de hulp van onze ouders, waar Naomi onder andere mocht blijven slapen, hadden we het echt niet gered. Zo dankbaar we op hen terug konden vallen. We zijn nog steeds niet aan het werk, omdat het simpelweg nog niet helemaal over is, maar samen kunnen we nu goed voor Naomi zorgen.

Wat was jouw geluksmomentje van de maand?

 

 

Liefs Angela

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 november 2016 at 11:41

  Als je als ouders allebei ziek wordt heb je inderdaad wel wat hulp nodig. Superfijn dat je ouders bijsprongen!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Ben jij een slaaf van je smartphone?My Profile

 • Reply
  Anne
  4 november 2016 at 12:09

  Mijn geluksmomentjes.. in ouddorp op het strand wandelen met mijn meisje aan de hand..

  Samen met manlief een wijntje doen op het terras..Gewoon omdat de zon scheen.

  Het nieuwe behang voor Nore haar kamertje uitgezocht.

  ik had een pech week maar gelukkig zaten er nog zat geluksmomenten in!

 • Reply
  jodi - liefthuis
  4 november 2016 at 12:58

  Wat een fijne bijzondere momenten. Ik snap dat je daar heel blij van wordt. Ik word al blij als ik ze leers. Dat dekentje is echt heerlijk he… en als Raf kan lopen ga ik meteen laarsjes kopen en dan gaan we in de plassen stampen.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…PLOG: Minivakantie: Herfst en kamperen…My Profile

 • Reply
  Jo's Daughter
  5 november 2016 at 17:58

  Oh pannenkoeken na een herfstwandeling, heerlijk!!
  Jo’s Daughter onlangs geplaatst…Dried apples & Paper bagsMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd