Foto overzicht zwangerschapsweek 11 tot en met week 37

Zoals ik eerder schreef, ben ik dol op het vastleggen van momenten. Daarnaast hou ik er van om die momenten te delen. Zo deelde ik iedere week wel een foto op social media van mijn buik! Ik was zo ontzettend trots op ons mini mensje dat in mijn buik groeide. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ben nog steeds blij met deze foto’s en ik deel graag mijn foto overzicht van zwangerschapsweek 11 tot en met week 37.

Nu ik deze foto’s weer terug kijk moet ik stiekem wel lachen om mezelf. Met 14 weken zwangerschap vond ik dat ik al een hele buik had haha. Voor mijn gevoel was dat op dat moment ook zo, maar dat viel natuurlijk reuze mee, of tegen, het is maar net hoe je het bekijkt! Vanaf 21 weken zwangerschap begon mijn buik eigenlijk pas goed te groeien. Zie en oordeel zelf 🙂

Bij een eventuele volgende zwangerschap ga ik dit absoluut weer doen, maar dan op een originelere manier en laat ik Stephan de foto’s maken. Ik ben namelijk tijdens mijn zwangerschap veel leuke manieren tegen gekomen om de groei van je buik door middel van foto’s bij te houden. Zo is het veel leuker als je hetzelfde shirtje of jurkje draagt en ook dezelfde achtergrond hebt 😉

Heb jij de groei van je buik bijgehouden door middel van foto’s? En hoe heb jij dat gedaan? Laat het me hieronder in een reactie weten, dat vind ik leuk!

Liefs Angela

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Wilmaaa
  16 december 2015 at 15:42

  Wat leuk om te zien. Mijn plan was ook om elke week een foto te maken, maar dat is niet gelukt 😛

  • Reply
   Angela Lodder
   17 december 2015 at 08:14

   Dankjewel! 😀 Haha, maar je hebt wel een fotoshoot gedaan, ook heel wat waard!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd