Fijne feestdagen!

Lieve bezoekers, het kerstweekend is ingetreden! Momenten van samen zijn met familie, ruimte voor goede gesprekken en gezelligheid. De feestdagen zijn een moment van vreugde, maar vaak ook momenten van een stukje verdriet. Mensen die ons ontvallen zijn in het afgelopen jaar, zoals lieve kleine Noa* vorige week of mensen die ziek zijn en geen kerst met elkaar kunnen vieren.. Ook hier mogen we bij stilstaan.

Ik wil jullie via deze weg toch hele fijne dagen wensen. Hopelijk heb je fijne, goede en gezellige dagen, goede gesprekken en lekker eten. Geniet! Ook onze dagen zitten propvol gezelligheid. Vanavond komen mijn zwager en schoonzus eten, ga ik naar de kerstnachtdienst in de kerk, terwijl Stephan thuis is voor Naomi en kijk ik All you need is Love terug. Ik hou van dat heerlijke gezwijmel en kleffe ‘gedoe’.

Eerste Kerstdag zorg ik voor een heerlijk kerstontbijt thuis en daar geniet ik van met Naomi en Stephan. Vervolgens gaan we naar de kerk. Naomi naar de crèche in de kerk, ik heb kinderdienst bij de kleuters en Stephan is wél aanwezig in de kerkdienst zelf. We gaan daarna naar mijn schoonouders met mijn zwagers en schoonzussen. Ontzettend veel zin in!

Tweede Kerstdag genieten we wederom van een heerlijk ontbijt met elkaar, starten we rustig op en vieren we kerst bij mijn ouders en broertje thuis. Ook daar heb ik ontzettend veel zin in, heerlijk eten en gezelligheid. Ik hou ervan!

Qualitytime als gezin
Stephan is de hele week vrij, dus er is een hoop tijd voor ons als gezin: jippie! Ik moet dinsdag en vrijdag wel werken, maar dan heeft Naomi gezellig haar daagjes bij papa. Die twee gaan zich uitermate goed vermaken. De woensdag en donderdag staan er wat leuke dingen op de planning, zo hebben we controle bij de verloskundige, gaan we zwemmen met Naomi, heerlijk fietsen en wandelen. Gewoon echt qualitytime als gezin.

En dan…. is het alweer Oud&Nieuw. Oudjaarsdag vieren we bij vrienden. Duimen jullie hard mee dat Naomi daar lekker gaat slapen? 🙂 en op nieuwjaarsdag staan wat geplande bezoekjes bij familie, maar is ook altijd gezellig. Bizar eigenlijk hoe snel dit jaar is gegaan.

Ik blik op de een na laatste dag van het jaar uitgebreid terug op 2016 zowel persoonlijk als op het gebied van mijn blog. Op de allerlaatste dag komt er een artikel online met de 10 meest gelezen artikelen uit 2016. Altijd leuk om even te bekijken.

Ik hou van deze tijd van het jaar. Kerst, Oud&Nieuw, familie en vrienden. Het perfecte recept voor gezelligheid. Geniet met volle teugen en drink met mate(n) 😉 Drink een extra drankje voor mij, ik ga aan de jip en janneke champagne.

Wat staat er bij jullie op de planning?

Liefs Angela

De afbeelding bovenaan dit artikel komt van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Liefs Angela

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Bregje
  24 december 2016 at 09:14

  Hele fijne dagen samen! Klinkt als een gezellig programma!! Wij vieren het gezellig met familie
  Bregje onlangs geplaatst…Merry Christmas!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  error: Deze content is beveiliigd