Feestje van Hout | Dé webshop voor houten artikelen

Denk je aan Feestje van Hout, dan denk je aan toffe houten cadeaus. Slingers, mijlpaalbordjes baby of zwangerschap, strikhouder, kapstokjes, kledinghangers enzovoorts. Het gezicht achter Feestje van Hout is Jodi. Haar man Stef helpt ook in de webshop, hoe tof is dat. Twee creatievelingen met twee fantastisch leuke kids die de webshop regelmatig aanvullen met nieuwe ontwerpen. Zij ademen Feestje van Hout. Zo is de collectie onlangs uitgebreid met artikelen voor sinterklaas en kerst. Denk aan raamstickers, slingers en een sint aftelkalender. Of wil je een toffe kerstbal met de naam van je kindje? Een persoonlijke kerstkaart van hout? Je vindt het allemaal in de webshop. Ik ben iedere keer weer benieuwd wat voor nieuws ze maken. Zo kun je ook bij hen terecht voor geboortekaartjes of een persoonlijke caketopper van hout. 

Liefde voor hout

Jodi heeft een liefde voor houten speelgoed. Dus het is niet zo gek dat zij deze webshop samen met haar vriend heeft overgenomen. Deze houten items staan in ieder interieur tof. Zelfs in je eigen woon- of slaapkamer. Ik ontving een aantal gave cadeaus die ik aan jullie wil laten zien. Hier kun je de video bekijken waar ik de items zelf voor het eerst zie.

Gepersonaliseerde (christelijke) bordjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ontving voor Naomi een fantastisch bordje met een prachtige christelijke tekst. “She is clothed with strenght and dignity and she loves without fear of the future.” Deze krijgt een hele mooie plek aan de muur in haar kamer. Het is namelijk een tekst die ik haar echt wil meegeven. Dat ze zich ook zo mag voelen als ze later groot is.

Voor Daniël ontvingen we ook een christelijke tekst. Eentje die op de voorkant van zijn geboortekaartje stond. “You are so loved”. Deze krijg uiteraard ook een mooi plekje op zijn kamer. Ik vind het heel belangrijk dat hij zich geliefd voelt door ons en door de mensen om zich heen. En bovenal door God.

Dit is toch te gaaf! Hoe mooi is het om bijvoorbeeld de dooptekst op hout cadeau te doen aan de ouders. Of de tekst die in het geboortekaartje staat? De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Een bordje met de tekst: “Ik ga slapen, ik ben moe” is ook een passend kraamcadeau bijvoorbeeld. Deze gaan wij ook cadeau doen!

Voor mezelf ontving ik een bordje met een gave quote. Hij hangt in onze woonkamer. De woorden van Pipi Langkous zie ik nu iedere dag: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Jodi en ik kennen elkaar al ruim vier jaar en ik vind het tof dat ze juist deze quote naar mij stuurt.

Sint aftelkalender

Deze aftelkalender is echt te gek! Sowieso vind ik aftellen iets heel leuks om te doen met kinderen. Maar het feit dat er vijf losse schoentjes bij zitten, vind ik het einde. Met deze schoentjes kun je zelf aangeven wanneer ze de schoen mogen zetten. Met een stift kun je de vakjes doorstrepen. Aanstaande zaterdag (17 november) staat deze bij ons in de woonkamer en mogen ze voor het eerst hun schoentje zetten. Dan telt hij dus af naar 5 december. Te leuk!!

Kapstokje “Outfit of the day”


Naomi krijgt dit fantastische kapstokje op haar kamer. Ik vind het heel tof om daar haar kleding voor de volgende dag klaar te hangen. Zo hebben we ook geen strijd om wat ze aan wil. Ze is nog maar klein, maar een duidelijke wil heeft ze zeker. Dus dit kapstokje gaat daar zeker bij helpen!

Kerstkaart met voetje

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaaf is dit. Met de voet van je kindje kun je hier een supertof rendier van maken. Te leuk toch! Daniël zijn voetje gaan we dus binnenkort verven 😉

Dankjewel Jodi en Stef!Ik ben ontzettend blij met deze mooie cadeaus van hout.

Was jij al bekend met deze webshop?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd