Favoriete Netflixseries van de afgelopen tijd

De afgelopen maanden heb ik een aantal toffe series gekeken. Ik deel mijn favoriete series met jou. Wellicht haal je er nog inspiratie uit en deel vooral ook even jouw tips!

The Goodwife

LOVE IT! Echt een heerlijke advocatenserie, maar het is meer dan dat. De serie richt zich op Alicia Florrick en haar gezin. Echtgenoot Peter Florrick is een voormalige officier van justitie en verblijft in de gevangenis vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. Alicia keert terug in de advocatuur om haar twee kinderen te onderhouden. In de loop van de serie ontdekt Alicia dat de geschiedenis van haar echtgenoot zowel voor- als nadelen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven.

Ik was gewoon verslaafd aan deze serie. Ik kon niet stoppen met kijken.

Suits

Een serie die mijn man en ik samen graag volgen. Vanaf half juli stonden er weer 10 nieuwe afleveringen van het zevende seizoen online. Yes! Ook een advocatenserie, maar niet te vergelijken met The Goodwife. Een heerlijke serie met mannen in pakken en vrouwen die je door een ringetje kunt halen. Heerlijk om te kijken, vanwege de intriges, de advocatuur (had misschien toch rechten moeten studeren?!) en de gehele verhaallijn.

Yummy Mummies

Yummy Mummies draait om vier aanstaande moeders, waarvan in seizoen drie dames uit Melbourne komen en één uit Adelaide. De drie uit Melbourne staan recht tegenover Maria uit Adelaide en haar moeder. Ze bekritiseren elkaar de hele dag door. Ze hebben het over hun outfits, Instagram-pagina’s, en kletsen voortdurend achter elkaars rug om. Dit ‘wedstrijdje’ over wie de leukste is stopt nooit. Ja, echt ik hou daarvan, omdat het soms gewoon onwerkelijk is. Het tweede seizoen vond ik nóg leuker. Maria uit Adelaide komt daar niet meer in voor, maar een andere dame uit Melbourne komt erbij. LOVE IT! Maar echt, het is zo grappig! Overigens vind ik hun champagnedates met elkaar echt een voorbeeld voor mij en mijn vriendinnen. Dus we gaan wat vaker afspreken, dat snap je. En dan met wijn, maar dat is ook een soort van champagne toch? 😉

Undercover

Een Nederlandse serie! Echt? Ja echt en een hele goede serie! De serie draait om twee undercoveragenten die op een Belgische camping een Eindhovense drugsbaron proberen te ontmaskeren. Precies dat deel van het script komt rechtstreeks uit een bestaand strafdossier: dat van de veroordeelde topcrimineel Janus van W. uit Eindhoven, die door de Belgische justitie werd gerekend tot de grootste drugshandelaren van Europa. Dat maakt de serie nóg leuker vind ik. Leuk is een verkeerd woord, maar je snapt vast wel wat ik bedoel. Het zit goed in elkaar en ik kan niet wachten op seizoen 2!

When they see us

Tranen, kippenvel over mijn lijf en boosheid. Dat is wat deze korte serie met mij deed. Een spraakmakende serie in de hele wereld. De serie volgt het waargebeurde verhaal van de onterechte vervolging van vijf jongens (van wie vier zwart en één hispanic) in 1989, voor het verkrachten van een witte vrouw in Central Park in New York, de Central Park Jogger case. Na al die jaren komen ze vrij, omdat ze onschuldig waren. Een waargebeurd, indrukwekkend en ongelofelijk verhaal. Een serie die je moet kijken, maar bingwatch hem niet. Ik vond twee afleveringen achter elkaar kijken echt te heftig. En bekijk vooral ook de aflevering met Oprah als deze mannen bij haar op bezoek komen.

En welke serie vind jij echt een aanrader?

Liefs Angela

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Deze content is beveiliigd